lass (Foto: AP)
lass (Foto: AP)

Sjekk torsdagens fotballrykter: – Gullrivaler vil hente midtbanestjerne tilbake til Premier League

...og Chelseas engelske landslagsback kan ende i USA.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Både Arsenal og Manchester City skal være interesserte i Lassana Diarra, skriver Daily Express. 28-åringen var innom Arsenal tilbake i 2007/2008-sesongen og har også spilt for Portsmouth før han skrev under for Real Madrid. I 2012 dro franskmannen til den gang så rike Anzji, men da satsingen ble bremset flyttet han til Lokomotiv Moskva. Russiske medier skriver at Diarra mistrives i Russland og ønsker seg tilbake til Premier League.

Daily Mail melder at MLS-ledelsen skal ha bedt agenter finne europeiske profiler, og da gjerne i Premier League. Thierry Henry, Tim Cahill, Clint Dempsey og Robbie Keane har alle tatt turen fra balløya til USA. Nå skal MLS-ledelsen ha blinket seg ut Chelseas Ashley Cole, som har kontrakt til sommeren, og Jermain Defoe som mulige signeringer. Tidligere Tottenham-spiller Ryan Nelsen håper å lokke spissen til Toronto.

Se også: Se vår analyse av komplette Sergio Agüero

Benfica har gitt beskjed om at de ønsker seg 20 millioner pund for midtbanespiller Nemanja Matic. Det skal ikke skremme hverken Borussia Dortmund eller Manchester United, melder The Mirror. Den tidligere Chelsea-reserven endte i sin tid i Portugal som en del av David Luiz-avtalen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

serb
serb

Pepe Reina er på et sesonglangt lån fra Liverpool til Napoli, men returnerer neppe til Anfield. Der har Simon Mignolet imponert mellom stengene etter overgangen fra Sunderland. Avisen Metro melder at Reina ønsker seg til Barcelona til sommeren. Keeperen var en del av klubbens akademi, og håper nå å bli Victor Valdes' erstatter.

Les også: Ekspertene er uenige: Hvem tror du topper Premier League ved nyttår?

Daily Mail mener å vite at Aaron Ramsey er en annen spiller som kan ende i Barcelona. Arsenal-unggutten har imponert stort denne sesongen og scoret to mål mot moderklubben Cardiff så sent som i helgen. Britisk presse skriver at Barca-speidere har vært på plass for å se Ramsey i aksjon både for klubb- og landslag denne sesongen.

Artikkelen fortsetter under bildet.

reina
reina

Ali Al Habsi imponert stort for Lyn i Tippeligaen og endte opp som Wigan-spiller. Nå har målvakten havnet på benken i Championship som følge av en skulderskade, men Daily Mail skriver at han likevel kan få en retur til Premier League. Crystal Palace skal nemlig vurdere å sikre seg burvokteren.

Cardiff ser at de bør styrke troppen for å sikre fornyet kontrakt i Premier League etter det historiske opprykket. Ifølge Daily Mail har klubben nå sett seg ut Sevillas venstreback Alberto Moreno som en mulig forsterkning. Også Manchester United og Chelsea skal ha merket seg spanjolen den siste tiden. Etter å ha signert ny kontrakt i oktober, har 21-åringen en utkjøpsklausul på hele 25 millioner pund.

Almeria-spilleren Joaquin Fernandez skal trene med Liverpool i ti dager. 17-åringen, som trives best som defensiv midtbanespiller, reiser til England som en del av avtalen der Suso gikk på lån fra Anfield til La Liga-klubben.

Artikkelen fortsetter under bildet.

moreno
moreno

21 år gamle Paul-Georges Ntep spiller på nivå to i fransk fotball, men kan snart være på vei langt større oppgaver. Auxerre-spilleren velger å si nei til Chelsea, Aston Villa og Tottenham for å bli nok en franskmann i Arsenal, skriver Daily Express.

Les også: Her er håpet for Manchester United-fansen
Les også: André Villas-Boas fikk fjernet Tromsø-supporter

Svenske Valmir Berisha scoret sju mål i U17-VM og skaffet seg raskt et navn i de europeiske storklubbene. Ifølge The Sun håper Liverpool å sikre seg den lovende Halmstad-spilleren, men de kan vente seg tøff kamp.