Adressa: Rosenborg vil selge Bille Nielsen

Rosenborg har satt Nicki Bille Nielsen (25) på overgangslisten og vil forsøke å selge den kontroversielle spissen i januar, skriver Adresseavisen.

Ifølge avisen er årsaken todelt: Den 25-årige dansken har variert for mye på banen, og det har vært for mange utenomsportslige episoder.

Nielsen er blitt en hit hos fansen, men har hatt en turbulent debutsesong i Rosenborg-trøya. Som han for øvrig rev i stykker under 0-1-tapet for Sandnes Ulf i april. Nå skal klubbledelsen ha fått nok av spissens oppførsel.

Etter det Adressa erfarer ønsker både sportslig og administrativ ledelse i RBK å få solgt Nielsen i løpet av det kommende overgangsvinduet. Det internasjonale vinduet er åpent i hele januar, mens man i Norge kan kjøpe spillere fra 14. januar til 5. april.

Sportslig leder Erik Hoftun i Rosenborg ønsker ikke å kommentere opplysningene, men sier følgende om situasjonen rundt Nicki Bille Nielsen:

– Det har vært både opp- og nedturer. Han har vært strålende i enkeltkamper og alltid gitt alt for laget. Men han har som våre andre spisser scoret for få mål. (©NTB)