Bendtner scoret etter 90 sekunder

Nicklas Bendtner takket for en overraskede startplass ved å ta Arsenal i ledelsen etter halvannet minutt i 2-0-seieren over Hull i Premier League onsdag.

Dansken har vært i hardt vær den siste tiden, men Arsène Wenger valgte likevel gi ham sjansen fra start, for første gang i Arsenal-drakt siden mars 2011. Det tok ikke lang tid før Bendtner viste at det var et klokt valg.

På et godt slått innlegg fra Carl Jenkinson gjorde 25-åringen et perfekt løp og headet serielederen opp i 1-0. En marerittstart for Hull, som virkelig fikk kjørt seg i åpningskvarteret. Arsenal gikk på fulle sylindere offensivt, men det betalte seg ikke i målprotokollen.

Først to minutter ut i annen omgang kom den kjærkomne 2-0-scoringen. Mesut Özil scoret forbi en utspilt Allan McGregor etter vakkert kombinasjonsspill med Aaron Ramsey. Arsenal kontrollerte inn seieren, selv om Hull hadde gode tilløp til en redusering.

Siden serietoer Chelsea gjorde jobben og vant 4-3 borte mot bunnlaget Sunderland, leder Arsenal fortsatt med fire poeng på tabelltoppen. Chelsea kom tidlig under på Stadium of Light, men mål fra Frank Lampard, Eden Hazard (2) og et selvmål av Phil Barnsley ordnet borteseier.

Luis Suárez ble onsdagens store helt på Anfield da han scoret de fire første målene i Liverpools 5-1-seier over Norwich. Uruguayaneren startet målfesten etter et kvarter med en skikkelig suser fra 40 meter. (©NTB)