Everton sjokkerte United

Manchester United sløste med sjansene da Everton sikret seg en sjelden 1-0-seier i sluttminuttene på Old Trafford onsdag. Bryan Osvaldo ble matchvinner for gjestene.

Den tidligere FC København-backen kom stormende mot bakerste stolpe og satte inn vinnermålet fire minutter før slutt. Osvaldo ble servert en god ball fra Romelu Lukaku.

Dermed ble United-manager David Moyes felt av sine tidligere elever. Skotten forlot Everton i sommer etter elleve år i klubben. Erstatteren ble Roberto Martinez, som onsdag klarte noe Moyes aldri fikk til: Å lede Everton til seier på Old Trafford.

For United er tapet kritisk. Tittelforsvareren ligger på niendeplass og er hele tolv poeng bak serieleder Arsenal, som gjorde jobben og slo Hull 2-0.

Everton-seieren lå kanskje litt i kortene. For United stanget og stanget mot Tim Howard. Kvarteret før målet headet Patrice Evra fra fem meter rett på gjestenes målvakt, mens Danny Welbeck satte returen i tverrliggeren.

Bortelaget startet kampen friskt, men ble gradvis temmet og spilt bakover. United var først farlig frampå etter 25 minutter, men da var også 40-årige Ryan Giggs bare små centimeter fra å heade inn 1-0. (©NTB)