Susarezkanon22
Susarezkanon22

Firemåls-Suárez med tre drømmescoringer mot stakkars Norwich

Uruguayaneren gjorde som han ville på Anfield.

Liverpool-Norwich 5-1

Se alle målene øverst i artikkelen

Liverpool var ute etter å reise seg etter det pinlige 1-3-tapet borte mot Hull i helgen da Norwich gjestet Anfield onsdag kveld.

Og spesielt én mann hadde bestemt seg for å få Merseyside-klubben tilbake på vinnersporet. Luis Suárez leverte en utrolig kamp og scoret fire vakre mål i tillegg til å servere Rahim Sterling på vakkert vis på kveldens siste fulltreffer.

Brendan Rodgers var full i lovord om sin store stjerne etter onsdagens oppvisning.

– Det var en nytelse å være her og se ham. Det var gøy å se hele laget. Men når du har en spiller som leverer på det nivået er jo helt fantastisk. Alt han gjør er verdensklasse. Han spiller med et stort smil, og det er derfor vi er så glade i ham, sier Rodgers.

Drømmemål
For etter et kvarter spilt i Liverpool hentet Luis Suárez frem et kunststykke av en scoring. Spissen banket til fra rundt 45 meter og ballen gikk i bue over Ruddy og i mål.

– Det er jo smått sykt, sa Erik Thorstvedt i TV 2s Premier League-studio i pausen.

Men Suárez nøyet seg ikke med det. Bare et kvarter seinere var samme mann frempå igjen. En corner havnet i beina på Liverpool-spissen som kunne sette inn dagens andre og sitt niende mot Norwich i Liverpool-karrieren.

Ble historisk
Og fem minutter seinere skrev samme mann seg inn i historiebøkene. Med nok en perlescoring sørget Suárez for sitt tiende mål mot de gulkledde og ble dermed den første spilleren i historien som har gjort tre Premier League-hat trick mot samme lag.

Suarez (Foto: Peter Byrne/Pa Photos)
Suarez (Foto: Peter Byrne/Pa Photos)

Frisparkperle
Etter hvilen giret hjemmelaget ned et hakk. Men med femten minutter igjen av kampen fant Suárez ut at gjestene fra Norwich hadde fått fred lenge nok. Uruguayaneren, som hadde latt Coutinho få tillitt til å ta frispark før i kampen, valgte denne gangen å ta det selv. Og det var nok ikke mange som ble overrasket da ballen ble skrudd vakkert opp i hjørnet bak Ruddy.

Norwich skulle likevel få et trøstemål. Et innlegg fra Nathan Redmond havnet på hodet til Bradley Johnsen som vakkert stanget ballen i mål.

Men Liverpool slo umiddelbart tilbake. Denne gangen inntok Suárez regissørrollen. Firemålscoreren fant Sterling med en flott pasning, og vingen kunne dermed banke inn 5-1.

Flere mål ble det ikke, og Luis Suárez kunne med god samvittighet ta med seg matchballen hjem etter å ha scoret fire nye mål mot Norwich.