TILBAKE FRA START: John Arne Riise spilte sin tredje Premier League kamp for sesongen da Fulham tapte for Tottenham. (Foto: TV 2)
TILBAKE FRA START: John Arne Riise spilte sin tredje Premier League kamp for sesongen da Fulham tapte for Tottenham. (Foto: TV 2)

Riise glad for å være tilbake i Fulham-varmen

Nordmannen startet i Rene Meulensteens første kamp som manager.

Fulham-Tottenham 1-2
John Arne Riise var tilbake i varmen for Fulham, og startet i Rene Meulensteens første kamp som manager for «The Cottagers» hjemme mot Tottenham onsdag.

Det var første gang Riise var på banen i Premier League siden 31.august, da han startet i 0-1-tapet mot Newcastle på St. James' Park, og kun hans tredje ligakamp denne sesongen.

– Det er praktfullt for ham. Jeg håper han tar sjansen, sa TV 2s Premier League-ekspert Trevor Morley før kampstart.

Det ble 1-2-tap for Riise og Fulham, men nordmannen gjorde seg ikke bort i det som tidligere var hans faste plass på venstrebacken.

– Jeg er bare glad for å være tilbake i startelleveren, og prøvde å gjøre en så god jobb som mulig, sa han selv til TV 2 etter kampslutt.

Se intervjuet i vinduet øverst!

Les også: Holtby og Chiriches med hver sin suser da Spurs vant

Kampen fra start kom under en uke etter at eks-manager Martin Jol gjorde det klart at nordmannen kunne forlate klubben gratis i januarvinduet, og den nye manageren Meulensteen sier at han absolutt er en del av planene for de neste ukene.

– Definitivt, for han var strålende. Han er en rutinert spiller, en topp proff og har alltid vært en positiv faktor, og fra det øyeblikket jeg kom på treningsfeltet har han vært strålende. Han fortjente plassen i kveld, sa Meulensteen etter kampslutt.

– Andre får avgjøre om jeg gjorde det bra eller ikke. De siste månedene der jeg ikke har spilt kunne jeg vært sur og gretten, men jeg har tenkt på meg selv og jobbet hardt, for i fotball kan ting skje fort. Jeg var ute i tre-fire måneder, og så kom det en ny trener og så var det rett inn. Nå er det bare å se framover. Framtida? Vi får se, sa Riise.

riise2 (Foto: Phil Cole)
riise2 (Foto: Phil Cole)

Les også: Riise får gå gratis i januar
Les også: Jol fikk sparken – Meulensteen overtar Fulham

Har du Riise på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Dermed gjorde manager Rene Meulensteen slik Riises tidligere trener i Liverpool Phil Thompson anbefalte dagen etter Jol-sparkingen.

– Når du er ny manager må du la alle starte med blanke ark og gi alle en sjanse, sa Liverpool-legenden da han gjestet TV 2s studio mandag.

Les også: Thompson mener Riise bør få ny Fulham-sjanse

Slik stilte lagene på Craven Cottage:

Fulham: Stekelenburg - Riether, Hughes, Senderos, Riise - Parker, Karagounis - Dejagah, Kasami, Kacaniklic - Berbatov
Innbyttere: Stockdale, Zverotic, Boateng, Sidwell, Duff, Taarabt, Ruiz

Tottenham: Lloris - Walker, Chiriches, Dawson, Vertonghen - Capoue, Sandro - Lennon, Paulinho, Lamela - Defoe
Innbyttere: Friedel, Naughton, Chadli, Holtby, Sigurdsson, Townsend, Soldado

Se kampsammendrag her:

774276

Hva synes du om dette? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!