Whata Buz er en av dagens største favoritter i dag. Det er TV 2s travekspert uenig i.  (Foto: hesteguiden.com)
Whata Buz er en av dagens største favoritter i dag. Det er TV 2s travekspert uenig i. (Foto: hesteguiden.com)

På fisketur mot favorittene

Med mange favoritter på fare i V65-omgangen på Bjerke i kveld, kan det lønne seg å fiske etter skrellene. Her er onsdagens travtips!

Det er mange store favoritter på Bjerke i dag, men ingen av dem er på noen som helst måte sikre kort. Og i de fleste løpene er det mange seierskandidater som kan gi rom for god utbetaling. Det kan være greit å gå tynt i første- og femteavdelingen, men så spanderer en del kryss på de øvrige avdelingene. I dag er en god dag til å fiske etter skrellene.

Du kan som vanlig fiske med TV 2s traveksperter som har lagt ut flere andelskuponger til kveldens omgang.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

V65-1: 5 Whata Buz er en favoritt i ekstremt god form. Presset lederen knallhardt inn mot nest siste sving, galopperte, men kom kraftig tilbake. Hadde vært en klar vinner uten galoppen. Takler voltestart bra og har tatt teten fra det vanskelige fjerdesporet før. Uromomentet er distansen da hesten er bedre på sprint, men har vunnet flere løp på denne distansen tidligere. Forholder hesten seg rolig ligger det an til at den får teten og derfra styrer inn til en seier. En mulig bankerkandidat. 3 Energitj har startet mange løp i Norge, men har bare vunnet to ganger. Har aldri vært bedre enn det den er nå. 12 Pine News er i bra form og har et bra spor fra tillegg. Skrellen er 4 Sir John.

V65-2: Ganske åpent løp. 3 Montdore er ikke helt stabil. Galopperte umotivert sist. Gangen før fikk den overta teten fra 8 Cæsar B. R. og delte seieren med den til slutt. Har et dårlig spor. 4 Minnie Madness har tatt en lengde på Montdore fra start før. 2 Peel and Stick fikk en tøff innledning sist og tapte i et veldig billig selskap. Ingen er helt sjanseløse i dette løpet så her bør man strø på med garderinger.

V65-3: 10 Valle Ann er favoritt her. Distansen trekker litt ned, men hesten er i hysterisk bra form. Vant klart fra tet sist og ble toer sist den var ute på 2600 meter. En hest som ikke var så langt bak i det løpet var 4 Aaby Elda som på sin side er undervurdert her. 10 Valle Ann fikk nok en litt enklere reise nest sist enn hva den får nå så jeg er ikke overbevist om at dette går. 6 Bjørvang Prinsen er i bedre form enn hva resultatene tilsier. 11 H. G. Jerv vant etter en liten pause sist og er kapabel til å kjempe om seieren her. 12 Valle Fryd har et fint løp på papiret. 5 Stram Vaier, 8 Komnes Viktor og 2 Skøyelill har vist grei form. Et åpent løp om favoritten svikter.

V65-4: En ny storfavoritt kommer ut her. 8 Eigelands Jokeren er en veldig kapabel treåring som starter på sprint for første gang. Fikk veldig dårlig start sist, men kom kraftig tilbake og vant med flere lengder. Den kan få litt dårlig start igjen og da er den litt usikker tross at det er den beste hesten i feltet. Det finnes mange hester bak som kan vinne om den svikter. Her kan det komme en ordentlig stjernesmell. 1 Eminent H., 4 Alvinn S. K., 5 Trolltinder, 6 Haugestad Linnfrigg, 7 Alsaker Fantom og 9 Krum Odina kan alle vinne.

V65-5: Det er litt mer begrenset i denne avdelingen. 1 Mohita er favoritt og det er ikke så rart. Den har vært veldig god. Det var så vidt den klarte å forsvare teten sist den sto i førstespor, men hadde ingen problemer med å vinne til slutt. Sist sto den i annen rekke og ble sendt fram i dødens på ledende 7 Hot Babe, men klarte ikke å utfordre den. Hot Babe er rask fra start og vil prøve å få teten. Om den klarer det kan det bli reprise av løpet 5. november. Er også i bra form. Det står nok mellom disse to.

V65-6: En ny, klar favoritt i 8 Holterjerven. Fikk en perfekt reise sist hvor den spurtet enkelt inn til seier. Er klart bedre om den får ligge i rygg og så kjøre på oppløpet. Her ligger det an til at den får teten tidlig. Det er ikke mange hester som kan utfordre den utvendig. 1 Seier Kongen kan være én kandidat til det. Var knallgod etter storgalopp i løpet Holterjerven vant sist, men skuffet noe gangen etter. Har dårlig spor. 5 Lex Lodney har faktisk hentet tillegg på Holterjerven før og nå står de helt likt. Er helt klart hovedutfordreren. 9 Kremlinn kan også gå i dødens og det er en hest på vei opp i form. Er hardt ute, men en ok skrellvariant. 11 Smedviktor er bedre enn hva resultatene tilsier.

Lykke til med eventuelle spill!

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER