rekdal
rekdal
rekdal_sumo
rekdal_sumo
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)

Rekdal tror på Moyes mot Everton

Leeds-supporter Kjetil Rekdal tror David Moyes tar innersvingen på sin gamle klubb på Old Trafford i kveld. Her er Rekdals oddskupong onsdag.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Det er hans vurderinger som står under.

Nantes slo Valenciennes og Reading slo Charlton. Dessverre tapte Blackpool mot Yeovil og det ble to av tre rette for Rekdal i går. På ni kamper så langt i november har Vålerenga-treneren truffet på fem av ni kamper.

I dag består oddskupongen hans utelukkende av kamper fra Premier League. Alle kampene kan du se på TV 2 Sumo.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Manchester United - Everton (engelsk Premier League) H: 1,65 U: 3,40 B: 4,75

Lagene har henholdsvis tatt 24 og 22 poeng på de 13 første serierundene. Manchester United imponerte voldsomt med 5-0-seier borte over Bayer Leverkusen for en uke siden, men i helgen ble det ikke bedre enn 2-2 borte mot Tottenham i serien. Jones (f) soner for hjemmelaget i denne. Van Persie (a) har mistet noen kamper, og det er usikkert om han rekker denne. Everton har 3-3-0 på sine siste seks. Etter tre strake uavgjorte vant de 4-0 hjemme over Stoke lørdag. Manager Roberto Martínez har ingen nye fravær nå. Baines (f) ble som kjent skadd nest sist, og han rekker ikke denne. Everton liker seg ikke veldig godt på Old Trafford så Rekdal satser på United-seier.

Southampton - Aston Villa (engelsk Premier League) H: 1,57 U: 3,65 B: 4,95

Southampton ligger på sjuendeplass. Etter en periode med 5-3-0 har de tapt 0-2 borte for Arsenal og 1-3 borte for Chelsea. Keeper Boruc ble skadd i helgen og er ikke tilbake før i januar. Gazzaniga kommer inn i målet her. Schneiderlin (m) er også ute siden sist. Aston Villa har seks poeng opp til dagens motstander og seks poeng ned til streken. De spilte 2-2 borte mot West Bromwich før lørdagens skuffende 0-0-forestilling hjemme mot Sunderland. Weimann (a) er usikker, men for øvrig er det ingen nye problemer for manager Paul Lambert. Southampton slo Aston Villa i begge møtene forrige sesong, og får tipset til Rekdal her.

Stoke - Cardiff (engelsk Premier League) H: 1,90 U: 3,20 B: 3,60

Begge har 13 poeng etter 13 spilt. Stoke har 2-3-1 med 5-3 i målscore i hjemmekampene. De vant 2-0 her over Sunderland før helgens 0-4-tap borte for Everton. Huth (f) og Arnautovic (a) er stadig skadet. Walters (a) må sjekkes før eventuell involvering. Cardiff tok fire poeng på de fire kampene i november. Nå kommer de fra 2-2 hjemme mot Manchester United og 0-3-tap hjemme for Arsenal. Bortetallene viser 1-2-3. Manager Malky Mackay har få skader å ta hensyn til, men det blir trolig noen endringer siden helgens lite oppløftende kamp. Det går mot en jevn kamp som Rekdal tror hjemmelaget vinner.

Dermed ser Rekdals oddskupong slik ut:

Manchester United - Everton H 1,65

Southampton - Aston Villa H 1,57

Stoke - Cardiff H 1,90

Totalodds: 4,92

Innleveringsfrist: Klokken 20:40

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!