wesley (Foto: AFP)
wesley (Foto: AFP)

Sjekk onsdagens fotballrykter: – United ofrer to vinger for å hente Sneijder

...og Liverpool vurderer å hente Championship-toppscorer.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Wesley Sneijder skal nok en gang være på vei til engelsk fotball. Denne gang er det avisen Daily Express som mener å vite at Manchester United igjen har følere ute etter nederlenderen. Klubben skal også være så ivrig på å sikre seg Sneijder at de kan komme til å sende Nani og Antonio Valencia i retur til tyrkiske Galatarasay.

Liverpool-manager Brendan Rodgers uttalte etter søndagens nederlag mot Hull at klubben trenger en bredere stall dersom klubben skal kunne kjempe om Mesterliga-plass denne sesongen. Nå melder The Mirror at Liverpool ser på Burnley-toppscorer Danny Ings. U21-landslagsspilleren har dunket inn mål i Championship for høytflyvende Burnley i høst.

Se også: Se vår analyse av komplette Sergio Agüero

Chelsea, Manchester United og Manchester City skal alle være interesserte i Portos Eliaquim Mangala. Avisen Metro skriver at den 22 år gamle franskmannen også har vært linket til Barcelona, men at portugiserne skal være villige til å betale betraktelig mer i lønn for å beholde Mangala.

Artikkelen fortsetter under bildet.

porto
porto

The Mirror melder at Dimitar Berbatov er misfornøyd med å kjempe i bunnen av Premier League med Fulham. 32-åringen har seks måneder igjen av kontrakten med London-laget, men er på vei vekk allerede i januar, melder avisen. Tyrkiske Trabzonspor er en av klubbene som kan tenke seg å gi spissen en økonomisk lukrativ avslutning på karrieren.

Les også: Ekspertene er uenige: Hvem tror du topper Premier League ved nyttår?

Lovende Thibault Courtois har imponert i Atletico Madrid, men i Chelsea tviholder de på Petr Cech i stedet for å hente tilbake den utlånte belgieren. Daily Mail melder at 21-åringen ønsker seg til Stamford Bridge neste sesong, men at José Mourinho vil vente helt til han er sikker på at målvakten kan matche Cech.

Artikkelen fortsetter under bildet.

berba
berba

Youssouf Mulumbu ble tirsdag linket til Arsenal og samtidig sitert på at han nå føler tiden er inne for å spille for en av Premier Leagues desidert beste klubber. Nå skriver Daily Express at han aldri har uttalt at han ønsker seg vekk fra West Bromwich. Kongoleseren hevder nå at han er godt fornøyd med å bli på The Hawthorns.

Daily Express skriver også at Manchester United-manager David Moyes nok en gang ønsker å hente backen Leighton Baines fra gamleklubben Everton. Athletic Bilbaos Ander Herrera og Borussia Dortmund-spilleren Ilkay Gundogan er andre navn som skal være hete på Old Trafford for tiden.

Flere engelske aviser skriver at Inter ser til Premier League for å styrke stallen i januar. Klubbens nye eier skal ha uttalt at han er villig til å bruke mye penger på å føre klubben tilbake til toppen. Manchester City-spiss Edin Dzeko og Southampton-fersking Pablo Osvaldo skal begge være aktuelle for Milano-klubben.

Artikkelen fortsetter under bildet.

edin
edin

Swansea-manager Michael Laudrup liker dårlig at Loic Remy dunker inn mål for Newcastle for tiden. Dansken innrømmer nå nemlig at han forsøkte å hente franskmannen til Wales i sommer, melder Daily Mail. Swansea har for tiden skader på både Michu og rekordsigneringen Wilfried Bony og trenger en målscorer.

Les også: Her er håpet for Manchester United-fansen
Les også: André Villas-Boas fikk fjernet Tromsø-supporter

Southampton har få keepere på trening om dagen etter at Artur Boruc pådro seg et brudd i fingeren borte mot Chelsea søndag. Paulo Gazzaniga er eneste friske målvakt i troppen for tiden, men Sky Sports skriver at manager Mauricio Pochettino føler seg komfortabel med å satse på argentineren som normalt sett er tredjevalg på St. Mary's.