Elyounoussi og Jenssen benket i cupseirer

Tarik Elyounoussi ble byttet inn på overtid for Hoffenheim, mens Ruben Yttergård Jenssen var ubenyttet reserve for Kaiserslautern da lagene tok seg til kvartfinale i den tyske cupen.

De norske landslagsspillerne sliter med å få spilletid for sine klubber. Opptur var det likevel med cupavansement tirsdag.

Elyounoussis Hoffenheim imponerte borte mot Schalke og ledet 3-0 allerede etter 35 minutter. Da hadde Kai Herdling, Kevin Volland og Roberto Firmino nettet for gjestene.

Jefferson Farfán utlignet for Schalke midtveis i annen omgang, men kampen endte 1-3. Elyounoussi erstattet Herdling i tilleggstiden.

Kaiserslautern-trener Kosta Runjaic fant heller ikke tirsdag plass til Ruben Yttergård Jenssen i sin startoppstilling. 2. Bundesliga-laget sikret en kontrollert 3-0-seier over Union Berlin i åttedelsfinalen.

Gjestene fikk en god start da Will Orban gjorde 1-0 i det 18. minuttet. De gikk til pause med 2-0-ledelse etter Simon Zollers scoring på tampen av første omgang, mens Marcel Gaus trygget Kaiserslauterns seier da han gjorde 3-0 seks minutter før full tid. (©NTB)