Tangen Didrik er omgangens største favoritt, men vinner den? TV 2s traveksperter er usikre.  (Foto: hesteguiden.com)
Tangen Didrik er omgangens største favoritt, men vinner den? TV 2s traveksperter er usikre. (Foto: hesteguiden.com)

Vi spiller mot dagens største favoritt

Dagens mest spennende hest har en tøff utfordring på Forus i kveld.

Det er en del åpne løp hvor det kan dukke opp mye rart, og så er det en veldig spennende hest i Lesja Kongen som går mot dagens største favoritt i V65-3. TV 2s traveksperter har lagt ut flere andelskuponger du kan kjøpe en del av fra både V65-omgangen på Forus og V64-omgangen på Axevalla i Sverige.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

6 Thai Armani i V65-1 kom ut etter litt pause i ny regi sist. Gikk egentlig et OK løp der. Er ikke gitt at den vinner her da det er en del brukbare hester på farten. 7 From Beverlyhills har vist at den kan åpne ganske bra og den avsluttet bra i sin siste start. Har et fint løp på papiret. 11 Pleasant Karma avsluttet i rakettfart sist. 1 Alphatron har vist litt talent tidligere, men har litt usikker form. Skrellen er 5 Fast Girl.

V65-2 er et rekruttserieløp med lit urutinerte kusker. 2 Oline Åstrup har gått ganske bra løp, står fint til og har en kusk som kjenner hesten fra før. 1 Kafka D. får en urutinert kusk som bare har kjørt to sulkyløp. 8 Let There Be Rock er en stor obs-hest i løpet. Den er i kjempeform og sist avsluttet den bra i mye hardere lag enn hva den møter her. Er rask fra start og er alt for lite spilt. Står nok mellom den og Oline Åstrup. Noen skreller finnes det også i 11 Pedro D. K. og Ronaldo Blåbjerg.

V65-3 er et meget interessant løp. Den beste hesten i feltet står på 60 meter tillegg og er 10 Tangen Didrik. Den ble nummer tre i kriteriet og gikk bra sist. Men trener Øystein Tjomsland har med seg en annen hest i dette feltet i 5 Lesja Kongen. Den kom ut etter åtte måneders pause sist og vant greit. I debutløpet 26. mars slo den Tangen Didrik fra likestart. Nå står Tangen Didrik 40 meter bak. Skal ikke se bort i fra at Tangen Didrik skal slite med å hente 40 meter tillegg på Lesja Kongen. Sistnevnte er et meget godt spill selv om det må klaffe for at den skal vinne her.

1 Winner Va Bene i V65-4 trøblet med travet og galopperte i angrep sist. Det var etter pause så det gir bekymring angående form. I sin tredje siste start sto den 20 meter bak 6 Erica Hall, i sin siste start sto de likt og denne gangen står Winner Va Bene 20 meter foran. Er ikke noen tvil om hvem som kommer best ut av de to. Leverer Winner Va Bene på topp vil den vinne. 8 Lamborghini Face er en bra hest, men trøbler med travet. Får den travet til å flyte kan den kjempe om seieren. Et par andre outsidere er 3 Spenda Andrea som avsluttet bra etter å ha blitt hindret sist, og 7 Cita Baggi som er kraftig forbedret.

V65-5 er finalen i et løp hvor de kjørte kvalifisering sist. 11 Ruth Reerstrup var imponerende god, kjørte en del i dødens, men hadde ingen problemer med å ta igjen 8 Sejr Gammelsbæk. Styrkeforholdet mellom de to sier seg derfor selv. Det som taler i mot Ruth Reerstrup er at den står i spor fire på volte, samt at den står på tillegg. De to beste fra den andre kvalifiseringen var 3 Pompano Dream som fikk overta teten og 5 Open Straight som var en god toer bak. De møter imidlertid bedre hester her. Skrellene er 10 Above Gold, 12 Pastthegate og 9 Seamen. Kladder det litt for Ruth Reerstrup kan alle disse hestene vinne.

I V65-6 er 8 Horgen Vinna og 6 Art Nattfari favoritter. Horgen Vinna har gått mange gode løp og ble firer i tøft V75-lag nest sist. Men klarte ikke slå seg forbi 13 Lauvås Blid i sin siste start som var litt overraskende. Art Nattfari er bra den også, men dette er et løp hvor det kan dukke opp en skrell. Lauvås Blid er nevnt. 1 Heimlunds Snorre og 2 Grøtte Svarten har begge vært positive etter pause og står fint til på strek. 9 Vestpol Casper er tilbake på Forus etter et mislykket østlandsopphold. Stoler ikke helt på disse favorittene så her kan man gardere litt.

Lykke til med eventuelle spill!

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER