rekdal_sumo
rekdal_sumo
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
rekdal
rekdal

Kun fotball for Rekdal

Engelsk og fransk fotball står på Kjetil Rekdals oddskupong tirsdag.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Det er hans vurderinger som står under.

Bari slo Ternana 2-1 og Montreal slo New Jersey 3-2. Men tross et tidlig mål av Mats Zuccarello for New York mot Winnipeg ble det tap 2-5. Dermed fikk Rekdal bare inn to av tre kamper på oddskupongen sin i går.

I dag er det kun fotball på Vålerenga-trenerens kupong.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Nantes - Valenciennes (fransk Ligue 1) H: 1,70 U: 3,15 B: 4,40

Nantes har som nyopprykket 7-2-6, men etter oppholdet har de tapt for opprykkskollegene Monaco med 0-1 hjemme og Guingamp 0-1 borte. Trener Michel Der Zakarian får her tilbake Audel (m/a) er tlibake etter langvarig fravær. Valenciennes er med 2-4-9 under streken uansett resultat i denne. Derbyet i nord hjemme mot Lille i helgen ble tapt med 0-1. La Tallec (a) er ny på bortelagets fyldige skadeliste. Rekdal går for hjemmeseier her.

Yeovil - Blackpool (engelsk Championship) H: 2,65 U: 3,10 B: 2,30

Yeovil har fem poeng opp til streken etter helgens 3-0-seier borte over skuffelsen Watford. Hjemme har de 1-1-6 med 4-10 i målscore. Tre av hjemmemålene scoret de i førsteomgangen i 3-1-seieren over Nottingham for drøye fem uker siden. Vertene er stadig uten kaptein McAllistar (f). Tre lånte spillere debuterte i lørdagens seier, og manager Gary Johnsen endrer neppe på laget. Blackpool vant lørdag 2-0 hjemme over Sheffield Wednesday, og med 8-7-2 har de fire poeng opp til andreplassen. Robinson (f) sonet seg gjennom november, men nå er han klar til dyst igjen. Ferguson (m) kan være aktuell etter skadeopphold. Gjestene har 3-4-1 borte, men de bør ha gode muligheter på Huish Park. Rekdal går for borteseier selv om oddsen er litt lav etter Yeovils seier i helgen.

Reading - Charlton (engelsk Championship) H: 1,75 U: 3,30 B: 3,80

Reading hadde 0-3-1 på de fire før de med 3-2-seieren i Nottingham klatret til sjetteplass. Gunter (f) ble utvist fredag og soner her. Baird (f) spilte ikke sist, og han blir ute en stund. Skadet er også Bridge (f), Morrison (f), Karacan (m) og Roberts (a) fortsatt. Drenthe (m) og Leigertwood (m) er aktuelle igjen. Charlton har 17 poeng etter like mange spilte. De vant i forrige uke hengekampen hjemme mot Doncaster 2-0 og tapte 0-1 hjemme for Leicester. De har tatt ett poeng per hjemmekamp og ett poeng per bortekamp. Hamer (k) er ute igjen, men Alnwick har stått godt i de to etter at han kom inn. Cort (f) sliter stadig med skade. Solly (f) er nærmere retur. Rekdal tror på hjemmeseier til ganske dårlig odds.

Dermed ser Rekdals oddskupong slik ut:

Nantes - Valenciennes H 1,70

Yeovil - Blackpool B 2,30

Reading - Charlton H 1,75

Totalodds: 6,84

Innleveringsfrist: Klokken 18:55

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!