Leicester toppscorer David Nugent gratuleres av lagkameratene etter nok en nettkjenning. (Foto: Nigel French/Pa Photos)
Leicester toppscorer David Nugent gratuleres av lagkameratene etter nok en nettkjenning. (Foto: Nigel French/Pa Photos)
tippesaken_header
tippesaken_header

Championship spilles på oddsen tirsdag

Serielederne får tillit på Hillsborough

I tillegg til denne er uavgjort i ishockeykampene i SHL spennende. Det ble spilt 16 kamper i serien i forrige uke. Tegnfordelingen i de 16 ble 4-7-5. Vi anbefalte U-spill på de tre som ble spilt forrige tirsdag. To av de tre gikk til forlengning. Torsdag ble U i Luleå - MODO foreslått, og den ble avgjort etter i sudden death. I dag står det fire antatt åpne oppgjør på programmet. U-andelen er på oppunder 32 prosent i serien når den denne uken runder halvspilt. Spiller man dobler med uavgjort i de fire SHL-kampene får man tilbake 2,31 ganger pengene igjen med to uavgjorte, tre gir 6,93 ganger innsatsen igjen. Fire uavgjorte gir 13,88. Firlingen med fire uavgjorte gir 192,52 i odds. Dersom U-andelen fortsetter å holder seg på 31,7 % vil firlingen gå inn én av 99 ganger.

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Sheffield Wednesday - Leicester City H: 3,10 U: 3,30 B: 1,95

Totalodds: 1,95

Innleveringsfrist: 20:40

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Sheffield Wednesday - Leicester City H: 3,10 U: 3,30 B: 1,95

Sheffield Wednesday er med 1-8-7 nest nederst, og etter helgens 0-2-tap borte for Blackpool, deres tredje strake nederlag, var det over og ut for manager Dave Jones. Om det var riktig av klubben å sparke Jones er det delte meninger om i byen. Stuart Gray leder nå uansett laget på midlertidig basis. Stuart Pearce er blant de heteste kandidatene til å overta permanent. Ole Gunnar Solskjærs navn er også på oddslistene. Vertene må nå stille uten toppscorer Fryatt, som har reist tilbake til Hull. Flere spillere var ute lørdag, og det er ikke godt å si hvordan laget blir seende ut i denne. Leicester har 6-0-2 på sine siste åtte, og med helgens 3-0-seier hjemme over Millwall fikk de tre poengs luke til Burnley og Queens Park Rangers i toppen. St Ledger (f) er ute igjen, men for øvrig ser det bra ut med mannskapet til Nigel Pearson, slik det har gjort i hele 2013. Managersparkingen i Sheffield Wednesday vil neppe gi laget det store løftet. Leicester har vunnet fem av åtte bortekamper, og får tipset på Hillsborough til godkjente 1,95 i odds.

Få gratis kortleser her