alvaro (Foto: AFP)
alvaro (Foto: AFP)

Sjekk tirsdagens fotballrykter: – Arsenal henter Real Madrid-spiller

...og Chelsea-spiss kan være på vei til byrival i Premier League.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Real Madrids Alvaro Morata er på vei til Arsenal på lån, melder Daily Express. Avisen skriver at klubben er enige om en låneavtale fra januar og ut sesongen. 21-åringen har startet kun én kamp i La Liga siden sommeren, men regnes som en av de mest lovende spissene i landet med 11 scoringer 12 kamper for U21-landslaget. Tottenham skal også ha forsøkt å sikre seg Morata som en del av avtalen da Gareth Bale dro til Madrid i sommer.

Ifølge The Guardian har West Ham bestemt seg for å gå etter Chelsea-spiss Demba Ba i januar. Den tidligere Newcastle-spilleren har ikke slått til på Stamford Bridge og scoret sitt første mål på tolv kamper da han kom inn mot Southampton i helgen. West Ham skal ha forsøkt å sikre seg Demba Ba også i fjor vinter.

Se også: Se vår analyse av komplette Sergio Agüero

Midlertidig Fulham-sjef Rene Meulensteen forventer at klubbledelsen åpner lommeboka for å hjelpe laget til ny kontrakt i Premier League. The Guardian skriver at nederlenderen skal ha bedt eier Shahid Khan om å signere nye spillere i januar. Martin Jols erstatter har allerede henten inn den tidligere Tromsø-assistenten Jonathan Hill som førstelagstrener.

Artikkelen fortsetter under bildet.

julian
julian

The Mirror melder at flere engelske klubber er ute etter Schalkes Julian Draxler. Både Chelsea og Manchester United skal ha vist interesse for unggutten, men mediene skriver nå at det er Arsenal som er favoritter til å sikre seg Draxler.

Les også: Ekspertene er uenige: Hvem tror du topper Premier League ved nyttår?

Blackpool-sjef Paul Ince jakter opprykk til Premier League denne sesongen. For å forsterke troppen har den tidligere midtbanekjempen tatt kontakt med gamle kjente på Old Trafford med spørsmål om det er aktuelt å forlenge låneavtalen for Manchester United-unggutten Tyler Blackett, skriver The Mirror.

Alexandre Pato var linket til Tottenham foran denne sesongen, men nå er det rivalen Arsenal som jakter brasilianeren, skriver The Mirror. Brasiliansk media skriver at Corinthians har avslått et bud på åtte millioner pund fra Emirates.

Artikkelen fortsetter under bildet.

pastore
pastore

Saido Berahino har virkelig slått gjennom for West Bromwich denne sesongen og ble raskt linket til større klubber. Nå har den engelske U21-landslagsspilleren derimot bestemt seg for å fortsette på The Hawthorns og signert en ny kontrakt til sommeren 2017, melder Sky Sports.

Det har de siste dagene blitt skrevet at Liverpool er ute etter PSG-stjernen Javier Pastore, men Sky Sports melder nå at argentineren ønsker å bli den franske hovedstaden. Også Roma og Milan skal være ute etter Pastore.

– Alle ryktene er falske. De har ingenting med virkeligheten å gjøre. Jeg skal kjempe for å gjøre det bra med PSG. Jeg vet det er mange spillere i min rolle, men jeg kriger for plassen uten å miste hodet, sier spilleren selv til fransk radio.

At Tottenham linkes til spisser er ikke noe nytt. Denne gang er det Daily Express som skriver at Fiorentinas Giuseppe Rossi er på vei til London dagen etter at han scoret ett av målene i hjemmeseieren over Hellas Verona. Prislappen skal være på hele 30 millioner pund. PSGs Ezequiel Lavezzi er en annen spiller Spurs viser interesse for.

Artikkelen fortsetter under bildet.

david
david

Ifølge Daily Mail har 34 år gamle David Healy bestemt seg for å legge opp. Spissen har stått uten klubb siden han ble frigitt av Bury i sommer og skadeproblemer skal ha ført til at Healy nå gir opp. Det betyr at spissen stopper på 95 landskamper og hele 36 scoringer for Nord-Irland. Kun Pat Jennings har flere kamper for de grønne (119). Healy har spilt for Manchester United, Port Vale, Preston, Norwich, Leeds, Fulham, Sunderland, Ipswich, Doncaster, Glasgow Rangers og Bury.

Les også: Her er håpet for Manchester United-fansen
Les også: André Villas-Boas fikk fjernet Tromsø-supporter

14 år gamle Brahim Abdelkader Diaz, omtalt som «den nye Messi» i Spania, er klar for Manchester City, skriver Daily Mail. Også Barcelona skal ha vært ute etter unggutten som spiller for Malaga. City skal ha bladd opp 300.000 pund nå, men prisen kan stige til 2,4 millioner pund dersom 14-åringen slår til i England.