Zuccarello-mål, men Rangers rotet bort seieren

Mats Zuccarello Aasen scoret etter bare 2.49 minutter mot Winnipeg Jets, men New York Rangers måtte se seg slått 2-5 i NHL natt til tirsdag.

Zuccarello forandret retning på et skudd fra Ryan McDonagh da han ga Rangers ledelsen. – Jeg ble bare truffet, sa Zuccarello til MSG.

Ledelse varte til 8.16 inn i 2. periode. Devin Setoguchi og John Albert snudde kampen før Ryan Callahan utlignet for Rangers etter 35.50.

2-2 sto seg til 52.52. Da ordnet Olli Jokinen Winnipeg-ledelse på ny. Samme mann punkterte kampen med 4-2 etter 58.06. I siste minutt kunne Blake Wheeler sette det siste målet i tom kasse.

Zuccarello spilte 16.13 min. for Rangers. Ifølge Nettavisen spilte nordmannen i rekke med Carl Hagelin og Dominic Moore. Det er blitt mindre istid etter at Rick Nash kom tilbake 19. november. Zuccarello var på isen ved tre av baklengsmålene. (©NTB)