Haugen og Dinamo Minsk tapte – Holøs og Lokomotiv vant

Lars Haugen reddet 33 skudd i kampen mot Sibir mandag kveld, men han måtte også kapitulere for tre skudd, og dermed ble det nederlag 1-3.

For Jonas Holøs og hans Lokomotiv gikk det betraktelig bedre, for Holøs og co. vant 3-1 i mandagens KHL-kamp i russisk ishockey.

Holøs var på isen i 18.12 minutter, men han var ikke involvert i noen av klubbens tre scoringer. De kom forresten ved Vadim Kholopotov, Sergej Konkov og Mikelis Redlihs.

CSKA lå under 0-3 etter de to første periodene, men klarte å få en redusering vel fem minutter inn i tredje periode, uten at laget var noen trussel for Holøs og co.

Lars Haugen og hans Dinamo Minsk ble hardt presset fra start og slapp inn alle sine mål i løpet av de fire første minuttene i den første perioden.

Deretter stengte Haugen målet, men det hjalp ikke, for Minsk-spillerne klarte bare å redusere en gang. Det var det Vitalij Kirjusjtsjenkov som klarte snaue ni minutter før slutt. (©NTB) (©NTB)