Rigel Scott er en av dagens største favoritter på Klosterskogen.  (Foto: hesteguiden.com)
Rigel Scott er en av dagens største favoritter på Klosterskogen. (Foto: hesteguiden.com)

Her er dagens travtips!

Det er en spennende V65-omgang på Klosterskogen og i Sverige er det over 2 millioner i jackpot. Her er mandagens travtips.

TV 2s traveksperter har lagt ut andelskuponger du kan kjøpe en del av på både V65-omgangen på Klosterskogen, men også på V64-omgangen på Bollnäs i Sverige der 2.060.288 svenske kroner er lagt til sekserpotten.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

V65-1 har ikke det kvalitetsmessig sterkeste feltet. 12 Viva Celina har gått brukbart tidligere i år uten å ha vært spesielt overbevisende. Den dukker opp i ny regi så det er jo spennende. Usikker form og dårlig spor på Klosterskogen trekker kraftig ned. Det er et åpent løp, men jeg vil advare for et par hester. 10 Sloppy Joe satt bom fast i Drammen sist, men var meget god etter galopp nest sist. Er i veldig god form. 3 Gerdo Hall O. S. er undervurdert. Kom ut etter pause på Sørlandet sist og virket hvassere enn 4 Broken Tail og 7 Quintero. Broken Tail så ikke spesielt bra ut i det løpet.

1 Rigel Scott i V65-2 er en berettiget storfavoritt. Den har vært veldig god i ny regi. Sist tapte den 25 meter på galopp, men kom bra tilbake. Gangen før tok den en sterk seier på Bjerke. Der slo den 5 Super Sjefen ganske enkelt. Står nok mellom disse igjen. Hvis begge disse roter seg bort bør man være obs på 4 Kor Jo som er den mest underspilte hesten i løpet. Er veldig usikker, men har god kapasitet. Travet feilfritt sist.

V65-3 har også en grei favoritt i 1 Solami. Den holdt brukbart fra tet sist, men tapte da for 4 Eos Marinka. Nå står Solami på strek, mens Eos Marinka står 20 meter bak. Det trekker kraftig ned. Solami er rask fra start og vil nok ta teten her. Kan være litt veik så jeg stoler ikke helt på den. Det er i hvert fall én hest som er minst like god og det er 4 Lasken Lovise. Den har et veldig fint løp på papiret. Den var uforklarlig svak nest sist, men gikk bra igjen på Bjerke sist. Har vist fin utvikling. Står nok mellom disse to. 3 Ry Lea ble nummer tre bak Solamo og Eos Marinka sist. 2 Stumme Stjerna har vært ganske god i noen løp i høst. 12 Moi Jerka er skrellen.

6 Prayer Ås i V65-4 skuffet litt sist. Har ellers vært veldig bra. Er veldig rask og vil nok ta teten fra start. Har et billig løp og normalt får den styre og stelle fra tet og da vinner den. Et lite usikkerhetsmoment er den forrige starten sin. Hovedkonkurrenten her blir 8 Opus One F. H som har gått mange gode løp i høst. Ble galopp i første sving på Klosterskogen sist, men den travet godt til fjerdeplass. Bør regnes på lik linje med Prayer Ås. Det skal godt gjøres om noen andre vinner, men det måtte i så fall bli 3 Astral Projection.

V75-5 er et amatørløp og da skal man som vanlig være raus med garderingene sine selv om det er én hest som skiller seg litt ut her. 5 Next Photo Diamant har travet veldig bra løp den siste tiden og har en offensiv og god kusk. Vil prøve å få tidlig tet. Lykkes den med det vil den sitte med de beste kortene. Men det er et amatørløp så mye kan skje. Det er heller ikke gitt at den kommer seg til tet så her er det bare å strø på med kryss i dette løpet.

Favoritten i V65-6, 2 Rexilla, er strøket. Da åpner løpet seg litt opp. 4 Paisley Park gjør comeback etter å ha vært ganske god i fjor. Trolig tethest innledningsvis blir nok startraske 5 Casino Dream. Avsluttet bra i Sverige sist. Se opp for 10 Rose Garden som var uheldig på Momarken sist, men gikk et fryktelig bra løp. En annen hest som er i form er 7 Speedy Anna E. og kan skrelle. En annen som kan overraske er 1 Tiramisu G. T. Var bedre enn 3 Connie Hill på Sørlandet sist som er favoritt i løpet.

Lykke til med eventuelle spill!

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER