Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
rekdal
rekdal
rekdal_sumo
rekdal_sumo

Rekdal tror Zuccarello vinner

Vålerenga-treneren er stor fan av NHL. Her er hans oddstips mandag.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen.

At Kjetil Rekdal følger nøye med på hva som skjer i fotballens verden vet de fleste. At han er en ivrig ishockeyfan er kanskje mer ukjent. Han sitter ofte oppe om nettene for å se på verdens beste hockeyspillere herje i NHL.

På dagens oddstips har han funnet plass til to av nattens kamper.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Bari - Ternana (italiensk Serie B) H: 2,00 U: 2,75 B: 3,20

Tabellnaboene møtes her. Bari ligger på 18. plass av 22 lag med 4-5-6. Hjemme har de 3-3-1. Har én seier, tre uavgjorte og ett tap på de fem siste kampene sine i Serie B. Sist ble det 2-2 hjemme mot Padova, nest sist 0-1 borte for Latina før Varese ble slått 2-1 hjemme gangen før. Ternana har ett poeng mer enn Bari og ligger på plassen over på tabellen. Har 3-3-6 totalt og 0-4-3 på bortebane. Det ble 1-1 sist hjemme mot Modena, det ble tap 1-2 for Pescara borte nest sist før Empoli ble slått 1-0 hjemme gangen før. Forrige borteseier kom i mars. Har siden 0-8-4 på bortebane. Det er en stor uavgjortfare noe oddsen også tilsier, men Rekdal tror på hjemmeseier her.

New York Rangers - Winnipeg Jets (NHL) H: 1,85 U: 3,75 B: 2,95

Rangers slo Canucks 5-2 hjemme lørdag og endte november med 9-0-6. På 27 kamper har kun én gått til forlengning. Hjemme i Madison Square Garden har de 5-0-5. Her skal de faktisk spille ti av 11 kamper før jul. Rangers er helt skadefrie til denne kampen. Jets tapte 1-2 borte for Flyers på fredag, men hadde to seire før det. Endte november med 4-5-6. Totalt denne sesongen har de 3-3-6 på borteis. Både Kane (f) og Enstöm (b) er usikre til ene kampen. Postma (b), Bogosian (b) og Slater (f) er alle skadet. Rekdal tror på seier til Mats Zuccarello & co.

Montreal Canadians - New Jersey Devils (NHL) H: 1,80 U: 3,75 B: 3,05

Canadians slo Maple Leafs 4-2 hjemme lørdag, mens de tapte 2-3 etter straffer mot Capitals gangen før. Hadde før det fire strake seire. Mest interessant er at fem av disse seks kampene var mot lag som nådde Stanley Cup-sluttspillet sist sesong. Endte november med 6-4-4. Hjemme i Montreal har de 8-2-5 med tre strake seire. Dewiske (b) er nylig operert og er ute til april. Ellers ingen skader. Devils slo Sabres 1-0 hjemme etter forlengning sist og Hurricanes 5-2 borte nest sist. Hadde tre strake tap før det. Endte november med 5-4-6. Totalt borte denne sesongen har de 3-5-7. Larsson (b), Salvador (b), Carter (f), Gionta (f) og Clowe (f) er alle skadet. Rekdal tror på hjemmeseier også her.

Dermed ser Rekdals oddstips slik ut:

Bari - Ternana (italiensk Serie B) H: 2,00

New York Rangers - Winnipeg Jets (NHL) H: 1,85

Montreal Canadians - New Jersey Devils (NHL) H: 1,80

Totalodds: 6,66

Innleveringsfrist: Klokken 20:25

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!