Mushaga Bakenga og Esbjerg er videre i Europa League, men de sliter langt mer i serien.  (Foto: BRUNO FAHY/Afp)
Mushaga Bakenga og Esbjerg er videre i Europa League, men de sliter langt mer i serien. (Foto: BRUNO FAHY/Afp)
tippesaken_header
tippesaken_header

Dansk og tysk fotball i fokus mandag

Flere baller kan havne i nota i fiskeribyen

Det ble treff på tre av åtte forslag i uke 48, og 124 % tilbakebetaling.

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Esbjerg - AaB (Over/Under fulltid 2.5) O: 1,85 U: 1,70

FSV Frankfurt - Arminia Bielefeld H: 1,70 U: 3,25 B: 3,70

Totalodds: 3,15

Innleveringsfrist: 18:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Esbjerg - AaB (Over/Under fulltid 2.5) O: 1,85 U: 1,70

Om kampen: Esbjerg er nest nederst, med de passerer fire lag dersom denne vinnes. Vertene har 0-1-5 siden forrige seier i serien. Sist helg tapte de 0-1 borte for bunnlaget SønderjyskE. I EL har det gått langt bedre. De var allerede klare for 16.-delsfinalen torsdagens 2-1-seier hjemme over Standard Liege. Hjemmelagets Kian Hansen (f) er suspendert i tre kamper, og han kan ha spilt sin siste kamp for klubben. Martin Bergvold (m), Magnus Lekven (m), Jesper Rasmussen (m og Mikkel Vestergaard (a) er alle skadet. AaB forsøkte seg også i EL, men de snublet mot Dila Gori i første hinder. I serien er de derimot nr. 2 med 8-4-4 totalt og 3-0-4 borte. Ti poeng er tatt på de fire siste kampene. Randers ble slått 4-1 borte før det ble 1-1 hjemme mot Nordsjælland. Her vant de 2-1 i den andre serierunden i sommer. Lasse Nielsen (f) er suspendert i denne, men Rasmus Würtz (m) returnerer. Jakob Ahlmann (f) er ny på en svært kort skadeliste, slik at gjestene må gjøre to endringer i forsvar. AaB har dog vært klart best hittil. B markeres, men andre har opptil 3,00 for samme utfall, og NTs 2,45 får stå i fred. 1,85 for at det minst blir tre scoringer blir spillet.

Om spillet: Esbjerg har 10/6 totalt og 5/3 hjemme, AaB 7/0 borte og 10/6 totalt. Det ble tre "Under" mellom lagene forrige sesong, "Over" i denne sesongens første møte. Lagenes tall så langt denne sesongen forsvarer innsatser til 1,85 for at det blir minst tre scoringer.

FSV Frankfurt - Arminia Bielefeld H: 1,70 U: 3,25 B: 3,70

Arminia Bielefelds forrige seier kom den 21. september. De tapte så for Bayer Leverkusen i cupen. Etter det har de 0-0-7 med 3-17 i målscore i serien, og de er nest nederst. I november ble det tap i Karlsruhe og hjemme for 1860 München og Bochum. Uten seier i denne ligger det an til at trener Stefan Krämer må finne seg noe annet å gjøre. Målfarlige Klos var tilbake med et innhopp etter skade i 0-2-tapet hjemme for Bochum forrige helg. Her er han med fra start. Salger (f) er suspendert. Heithölter (m), Riemer (m), Petersch (m) og Schütz (m) er skadet. Feisser (m) og Hille (m) er heller ikke helt i orden. FSV Frankfurt er fem poeng foran dagens motstander, og vil med seier i denne klatre til rett halvdel. Vertene tapte 0-2 borte for Sandhausen og 0-4 hjemme for Kaiserslautern før forrige helgs 4-1-seier borte over tabellavslutterne fra Cottbus. Kapllani, lagets toppscorer, startet ikke i forrige kamp. Han kom dog innpå, og ville gjerne ta straffesparket laget fikk tildelt mot slutten. Han tok ballen fra en en medspiller og satte straffen i mål. Albanernes oppførsel medfører at han nå er suspendert av klubben. Hjemmelaget er uten Heubach (f), Oumari (f) og Rukavytsya (m) igjen. Klandt (k) og Leckie (m) spilte ikke sist, og de er neppe med fra start her. Uansett kan trener Benno Möhlmann stille med minst like sterkt mannskap som i seieren sist, og mot skrøpelig Bielefeld er tre poeng så absolutt innen rekkevidde.

Få gratis kortleser her