wba (Foto: PA Photos)
wba (Foto: PA Photos)

Sjekk mandagens fotballrykter: – Serielederen vil forsterke med midtbanestjerne

...og Liverpool vil forsterke i januarvinduet etter søndagens nederlag mot Hull.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Liverpool-manager Brendan Rodgers er ute etter å styrke troppen etter det skuffende 1-3-nederlaget mot Hull søndag ettermiddag. Daniel Sturridge og Philippe Coutinho er ute med skader, og klubben skal nå ha et ønske om å styrke troppen i januar. Coutinho sliter med ankelen selv om han kom inn søndag mens Sturridge er ute seks til åtte uker. Rodgers mener troppen ikke er bred nok til å takle slike fravær. Ifølge The Guardian må nye spilleren hentes inn om man skal ha håp om å sikre plass i Mesterligaen.

The Mirror skriver mandag at serieleder Arsenal nå virkelig begynner å få troen på gull, og at stallen skal styrkes. Youssouf Mulumbu kan være førstemann inn da midtbanespilleren innrømmer overfor The Sun at London-klubben har tatt kontakt. Kongoleseren har imponert på The Hawthorns og sier han føler seg klar for å spille for en av de virkelig store Premier League-klubbene. Mulumbu kostet WBA kun 150.000 pund da han kom fra PSG sommeren 2009.

Se også: Se vår analyse av komplette Sergio Agüero

Med keeper Artur Boruc ute på sidelinjen i seks uker ser Southampton på muligheten for å hente inn en ny målvakt. Sky Sports skriver at også Kelvin Davis er ute med skade for tiden. Det betyr at Paulo Gazzaniga, som kom inn uten å imponere på Stamford Bridge søndag, er eneste friske burvokter på St. Mary's.

Artikkelen fortsetter under bildet.

boruc
boruc

Nathan Chalobah returnerer til Chelsea neste måned etter et låneopphold i Nottingham Forest, men alt tyder på at oppholdet tilbake i London blir kortvarig. The Mirror skriver at Leeds nå kan tenke seg å signere den engelske U21-landslagsspilleren. Chalobah imponerte stort for Watford forrige sesong, men har slitt mer under oppholdet i Forest.

Les også: Ekspertene er uenige: Hvem tror du topper Premier League ved nyttår?

Manuel Pellegrini lar seg ikke stresse av ryktene om at blant andre Real Madrid skal være ute etter Sergio Agüero. Argentineren har kontrakt på Etihad Stadium til sommeren 2017 og har scoret 15 mål på sine siste 13 kamper.

– Jeg vet ingenting om dette, men jeg tror ikke Sergio vil vekk. Dette er ikke noe problem for oss. Jeg tror ikke noe på det, sier Manchester City-manageren til Daily Mail etter 3-0-seieren over Swansea.

Artikkelen fortsetter under bildet.

aguero
aguero

Real Madrid betalte 86 millioner pund for å hente waliseren Gareth Bale fra Tottenham. Nå mener Arsenal-manager Arsene Wenger at landsmannen Aaron Ramsey kan bli verdt like mye dersom han fortsette slik han gjør for tiden. Wenger sa etter Ramseys to scoringer mot Cardiff lørdag at han ikke ville takket ja til et bud på 50 millioner pund, skriver The Sun.

En annen Premier League-spiller i storform for tiden er Wayne Rooney. Landslagsspilleren scoret begge målene mot Tottenham søndag og virker å ha slått seg til ro etter en turbulent avslutning på forrige sesong der han ba om å få forlate klubben. Rooneys kontrakt løper ut om 18 måneder, men manager David Moyes sier til The Sun at han ikke vet når partene vil diskutere en ny avtale.

Artikkelen fortsetter under bildet.

rooney
rooney

Flere britiske medier melder at Owen Coyle vil bli sparket som Wigan-manager mandag. Målet var å ta raskeste vei tilbake til Premier League med en sterk stall, men laget ligger på 14. plass etter nederlaget mot Derby. Også Sheffield Wednesday står uten manager etter at Dave Jones måtte gå. Ifølge The Mirror er Stuart Pearce høyaktuell som ny sjef på Hillsborough.

Les også: Her er håpet for Manchester United-fansen
Les også: André Villas-Boas fikk fjernet Tromsø-supporter

John Gregory er på vei tilbake i manageryrket i engelsk fotball seks år etter at han forlot Queens Park Rangers. Crawley Town har sett seg ut Gregory som deres nye sjef. Han har ledet to klubber i Israel og en i Kasakhstan siden exiten på Loftus Road.