Zlatan straffet Lyon

Zlatan Ibrahimovic fortsetter å levere for Paris Saint-Germain. Søndag scoret svensken to straffemål i 4-0-seieren over Lyon i fransk 1. divisjon.

Dermed topper Ibrahimovic toppscorerlisten i fransk fotball med elleve fulltreffere. Ingen scoret flere mål enn PSG-stjernen forrige sesong.

Mot Lyon var det Edinson Cavani som tok vertene i føringen etter 36 minutter. Bare fem minutter senere fikk Ibrahimovic sjansen fra ellevemeteren.

Han doblet sikkert til 2-0. Måten han satte straffen på var en aldri så liten godbit. Svensken virket tilsynelatende å gå for kraft, men valgte å gjøre en «Panenka» og lobbet ballen midt i mål.

Ibrahimovic ordnet straffe nummer to i sluttminuttene på egen hånd. Denne gangen banket han hardt til. I mellomtiden scoret PSG-forsvareren Thiago Silva 3-0. Det var brasilianerens første mål for klubben.

Paris Saint-Germain topper tabellen fire poeng foran Lille, mens det er ytterligere ett poeng ned til Monaco på tredjeplass. Lyon ligger på en skuffende tiendeplass. (©NTB)