City «uslåelige» på hjemmebane

Manchester Citys perfekte hjemmeform fortsatte med 3-0 over Swansea søndag. Samir Nasri scoret to av målene.

nasri (Foto: Reuters)

Manchester City - Swansea 3-0

Det var blåtrøyenes sjuende hjemmeseier av sju mulige i Premier League denne sesongen. I løpet av disse kampene har City scoret hele 29 seriemål foran eget publikum.

Mot Swansea var det likevel lenge jevnt. Begge lag kom til flere store sjanser før pause, men det var bare Álvaro Negredo som lyktes. Den spanske angriperen dunket inn 1-0 etter et frispark i det åttende minutt.

Jonjo Shelvey var toneangivende for Swansea før pause. Engelskmannen kom til sjanser og var stadig en trussel i gjestenes oppbyggende spill. På overtid av første omgang spilte han gjennom Jonathan de Guzmán, som fra ti meter skjøt like over tverrliggeren.

Før søndagens kamp kunne City vise to strake kalasseirer på eget gress. Norwich ble knust 7-0, mens Tottenham fikk svi 6-0 i forrige serierunde. Swansea virket ikke skremt av de formidable tallene, og waliserne stresset lenge City høyt i banen.

Vertene fikk først ordentlig kontroll da Nasri doblet til 2-0 etter 58 minutter. Franskmannen lurte seg forbi flere Swansea-spillere før han banket ballen i nettet bak Gerhard Tremmel. Nasri la også på til 3-0 i det 77. minutt. (©NTB)