Sjansesløsende Juventus avgjorde på overtid

En overtidsheading fra Fernando Llorente reddet Juventus til 1-0 over Udinese søndag. Torino-laget leder serie A med tre poeng.

Dermed utnyttet den italienske tittelforsvareren Romas poengtap i 1-1-kampen mot Atalanta tidligere søndag. Men til tross for mange sjanser, og til tider nesten pinlige bom, kom avgjørelsen først da Llorente endelig traff på overtid.

Spanjolen headet i mål etter et skudd fra Stephan Lichtsteiner. Det var Juventus' tolvte seier for sesongen og klubbens sjette strake trepoenger uten å slippe inn mål.

For Roma har det stoppet litt opp etter ti strake seirer. Søndag var det Kevin Strootmans sene utligning som berget hovedstadslaget.

Det var Romas fjerde strake uavgjortresultat etter den rekordgode seiersrekken fra sesongstart. Selv om det ikke har vært like mye vind i seilene den siste tiden, er Roma fortsatt ubeseiret.

Mot Atalanta så gjestene ut å gå på sitt første tap etter et mål av Davide Brivio tidlig i annen omgang. Men i siste liten reddet Strootman ett poeng. (©NTB)