Tafatt Liverpool feilet i Hull

Liverpool spilte under pari borte mot Hull søndag. Et frisparkmål fra Steven Gerrard var ikke nok til å unngå 1-3-tap. Martin Skrtel hadde en grusom aften.

Gerrard utlignet til 1-1 etter 27 minutter med et lurt frispark. Med høyrefoten sendte han ballen forbi Allan McGregor i Hull-målet.

Sju minutter tidligere hadde Jake Livermore gitt Hull ledelsen. Den innleide Tottenham-spillerens avslutning gikk via Liverpool-forsvarer Martin Skrtel og i mål. En svak Victor Moses ga bort ballen i forkant av målet.

2-1 kom knappe 20 minutter før slutt. Moses misbrukte en kjempesjanse alene med McGregor før Hull stormet i angrep. Liverpool maktet aldri å klarere, og til slutt kunne David Meyler skyte inn 2-1 med venstrefoten. Liverpools Kolo Touré ville ha frispark i forkant av baklengsmålet, men ble ikke hørt av dommeren.

3-1 kom etter et håpløst selvmål av Skrtel. Slovaken headet et ufarlig skudd fra Tom Huddlestone hjelpeløst i eget nett.

Hull hadde bare én gang tidligere i sesongen scoret to mål eller mer i en og samme kamp. Midt i september ble Newcastle slått 3-2. (©NTB)