FEIRET SCORING: Jake Livermore. (Foto: Richard Sellers/Ap)
FEIRET SCORING: Jake Livermore. (Foto: Richard Sellers/Ap)
Steven Gerrard (Foto: Richard Sellers/Pa Photos)
Steven Gerrard (Foto: Richard Sellers/Pa Photos)
Steven Gerrard scorer for Liverpool mot Hull. (Foto: TV 2)
Steven Gerrard scorer for Liverpool mot Hull. (Foto: TV 2)

Liverpool-tap etter komisk selvmål

Jake Livermore og David Meyler noterte seg for sine første fulltreffere for sesongen mot Liverpool. Martin Skrtel scoret i feil nett.

Hull - Liverpool 3-1 (1-1):

Se Hull - Liverpool på TV 2 Premium og TV 2 Sumo i opptak

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter.

Liverpool var store favoritter mot Hull og ville med seier pustet tabelleder Arsenal i nakken.

LES OGSÅ: Rooney-dobbel reddet United-poeng

– Det var nesten et tragikomisk selvmål. Huddlestone vipper ballen i luften og Skrtel styrer den med hodet i eget nett. Det er ingen tvil om at den scoringen blir kreditert som selvmål

Men Hull sjokkerte Liverpool og vant kampen 3-1 først og fremst takket være scoringer av Jake Livermore og David Meyler. Scoringene, som kom i det 20. og 72. spilleminutt, var Hull-spillernes første i Premier League for sesongen. TV-bildene viser imidlertid at Liverpool-forsvarer Martin Skrtel var borti ballen ved Livermores scoring.

Se det komiske selvmålet og alle scoringene fra kampen i videovinduet øverst!

Tre minutter før slutt ble kampen definitivt avgjort. Liverpool-spilleren Martin Skrtel scoret på uheldig vis i feil nett.

– Det var nesten et tragikomisk selvmål. Huddlestone vipper ballen i luften og Skrtel styrer den med hodet i eget nett. Det er ingen tvil om at den scoringen blir kreditert som selvmål, sa Premier League-kommentator Frode Marti om den uheldige situasjonen i sluttminuttene.

– Hva er det han gjør det? Se på hvordan han plasserer seg i feltet. Helt elendig forsvarsspill og ikke noe fotballforståelse, sukket fotballekspert Phil Thompson om selvmålet.

– Det var en komedie av enkle feil i fotballen. Det så ut som småguttefotball, sa tidligere Hull-trener Phil Brown til BBC om Skrtel blemme.

Steven Gerrard scoret Liverpools mål i førsteomgang etter å ha skrudd et vakkert frispark i hjørnet. Fulltrefferen var midtbanegeneralens 101. totalt i Premier League og tredje for sesongen.

Se Livermore sende Hull i ledelsen:

773193

Skuffet Thompson
Tidligere Liverpool-spiller Phil Thompson, som var gjest i TV 2 Sportens Premier League-studio søndag, var ikke imponert over det han fikk se på KC Stadium.

– Det var ikke den samme intensiteten i kampen som det var i oppgjøret mellom Tottenham og Manchester United tidligere søndag, sa han.

– Hull forsvarte seg godt og satset på kontringer. Liverpool hadde det meste av ballbesittelsen, men skapte ikke mye, mente han.

Luis Suarez har scoret ni mål på åtte seriekamper hittil i sesongen, men ble godt pakket inn av et kompakt Hull-forsvar. Thompson var skuffet over Suarez’ sin innsats.

– Suarez så rett og slett sliten ut gjennom store deler av kampen og ga vekk ballen for mye, sukket den tidligere Liverpool-helten.

Etter nederlaget mot Hull falt Liverpool ned til tredjeplass på tabellen med sine 24 poeng. Avstanden opp til tabelleder Arsenal er sju poeng.

Hull overtok tiendeplassen med ti poeng.

Se Gerrard sin suser:

773191

Før kampen:
Det ble mer dårlig nytt for Liverpool foran et hektisk jule- og nyttårsprogram. Klubben må klare seg uten spissen Daniel Sturridge i lang tid.

Spissen pådro seg en ankelskade for noen dager siden. Etter grundige undersøkelser viser det seg at Sturridge er satt ut av spill i seks til åtte uker, melder Sky Sports.

Sturridge har scoret ni mål for Liverpool i Premier League denne sesongen. Uten den tidligere Chelsea-spissen hviler mye av Liverpools målansvar på Luis Suárez.

Slik startet lagene:
Hull:
McGregor, Elmohamady, Figueroa, Davies, Bruce, Meyler, Huddlestone, Livermore, Brady, Koren, Sagbo

Liverpool: Mignolet, Flanagan, Toure, Skrtel, Johnson, Lucas, Gerrard, Henderson, Moses, Sterling, Suarez