Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
rekdal
rekdal
rekdal_sumo
rekdal_sumo

Her er Rekdals søndagskupong

Nederlandsk og belgisk fotball, samt ishockey fra NHL, står på Kjetil Rekdals oddskupong i dag.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen.

Brentford slo Notts County 1-0 borte, og Scunthorpe slo Torquay 3-1 hjemme. Dessverre klarte ikke Hartlepool å slå Portsmouth så det ble to av tre for Rekdal i går.

Dersom man hadde satset hundre kroner på Rekdal-tipsene hver dag i november ville man vunnet knappe 2.500 kroner og altså tapt 500 kroner. Men Rekdal var ikke mer enn overtidsscoringen fra Cardiff mot Manchester United unna å gå i pluss denne måneden.

Her er dagens oddstips:

LEVÉR KUPONGEN HER!

NEC Nijmegen - AZ Alkmaar (nederlandsk Eredivisie) H: 3,30 U: 3,15 B: 1,80

NEC ligger helt sist i den nederlandske toppserien med 1-6-7. På hjemmebane står de med 1-2-4. Har to tap på rad mot Cambuur borte (1-2) og Ajax hjemme (0-3). Lagets eneste serieseier kom hjemme over Heerenveen 25. oktober. Mangler Stutter (m) som er skadet. AZ ligger i motsatt ende på tabellen på fjerdeplass, tre poeng bak ledende Twente. Er ubeseiret hjemme, men har bare 2-1-4 borte. I serien har de to 2-2-kamper på rad mot Roda hjemme og Feyenoord borte. Vant de tre kampene før dette. Aller sist ble Maccabi Haifa slått 2-0 hjemme i Europa League. Viergever (f) og Gudelj (m) er begge suspenderte. Sist gang NEC slo AZ på hjemmebane var i februar 2008 og Rekdal tror ikke det endrer seg etter denne kampen.

Anderlecht – Cercle Brugge (belgisk PRO League)(0-1) H: 1,55 U: 3,70 B: 3,80

Hjemmelaget ligger på femteplass i Belgia med 10-1-5. Hjemme har de 5-1-2. Tapte 2-3 her for Benfica i Champions League tidligere denne uken hvor seiersmålet kom rett før slutt. I serien ble det tap 1-2 borte for Sporting Charleroi. I alle turneringer sliter Anderlecht litt på hjemmebane for tiden med 1-1-4 på de seks siste, men tre av disse har kommet i Champions League. Slo OH Leuven 3-1 her i forrige hjemmekamp i serien. Har bare langtidsskadde Suarez (a) ute her. Cercle ligger midt på tabellen med 5-5-6 totalt og 2-3-3 på bortebane. Laget tapte 2-4 hjemme for Lierse sist, men hadde tre strake seire før det. På bortebane hade de to seire og en uavgjort på de tre siste. Får Staelens (m)tilbake fra skade, men har Boi (a) er fortsatt ute. Sist lagene møttes her vant Anderlecht 4-0. Med europacupeventyret så å si over tror Rekdal på en ny storseier her og tipper på hjemmeseier med minst to mål.

Carolina Hurricanes - Vancouver Canucks (NHL) H: 2,35 U: 3,60 B: 2,25

Hurricanes kommer fra to kamper mot Devils der de tapte 2-5 hjemme på fredag, men vant 4-3 borte på onsdag. Har 4-4-6 i november totalt og 3-3-3 hjemme. Begynner på et brutalt kampprogram i desember med åtte kamper på 14 dager. Khudobin (k) er usikker, mens de må klare seg uten Gleason (b) og Semin (f) her. Canucks ble knust 2-5 mot Rangers i går i en kamp Zuccarello & co vant fortjent. Har 4-4-5 på kampene i november og 2-1-3 på borteis. Mangler Schroeder (f), mens Sekera (b) er usikker. Rekdal tror på en jevn kamp som bikker i favør av bortelaget.

Dermed ser Rekdals kupong slik ut:

NEC Nijmegen - AZ Alkmaar B 1,80

Anderlecht – Cercle Brugge (0-1) H 1,55

Carolina Hurricanes - Vancouver Canucks B 2,25

Totalodds: 6,28

Innleveringsfrist: Klokken 16:25

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!