Sergio Aguero (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Sergio Aguero (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Sjekk søndagens fotballrykter: – Storlag planlegger Agüero-bud

Og Liverpool vil få kamp om Javier Pastores signatur.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Liverpool skal ifølge flere kilder være interessert i å hente Javier Pastore til Merseyside. Argentineren er ikke lenger fast på laget etter at han ble hentet fra Palermo i 2001. Brendan Rodgers vil prøve å hente Pastore til klubben etter at han mislyktes i å lande Henrikh Mkhitaryan i sommer, men talkSPORT melder at han vil få konkurranse fra Roma og Lyon.

Det er ingen tvil om at Sergio Agüero er blitt en hit i Premier League og Manchester City. I tillegg til å ha sikret ligatittelen for to år siden, er han toppscorer i Premier League for øyeblikket med ti mål. En slik spiller er det ikke mange som har råd til å kjøpe, men penger er sjeldent et problem for Real Madrid, som planlegger et bud på 470 millioner kroner neste sommer ifølge the Sun.

Se også: Se vår analyse av komplette Sergio Agüero

Fra ett av verdens beste lag til England 13. beste. Hull har klart seg bra etter at de rykket opp fra Championship forrige sesong, men målene har ikke akkurat rent inn på KC Stadium så langt. Derfor planlegger Steve Bruce å hente Filip Djordjevic fra franske Nantes, skriver Hull Daily Mail.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Aguero
Aguero

Det er ikke uvanlig at Premier League-klubber henter gamle stjerner, som nå tilbringer karrieren i Amerika. En av disse er tidligere Everton-spiller, Landon Donovan, som sier han ønsker et låneopphold hos de blå. Men nå slår LA Galaxys trener, Bruce Arena, fast at det er uaktuelt å låne ut Donovan selv om det er pause i MLS om vinteren. MLS Soccer melder dette.

Les også: Ekspertene er uenige: Hvem tror du topper Premier League ved nyttår?

For noen år tilbake ble Micah Richards regnet som ett av de største stoppertalentene i England og var spådd en lysende fremtid. Men den kraftfulle Manchester City-spilleren har bare blitt skyvet lenger og lenger ned på lista etter hvert som Citys rike eiere har hentet spillere. Nå ønsker 25-åringen å forlate den lyseblå delen av Manchester i januar dersom ikke situasjonen bedrer seg, skriver The Telegraph.

Artikkelen fortsetter under bildet.

landon donovan (Foto: Gus Ruelas/Ap)
landon donovan (Foto: Gus Ruelas/Ap)

Richards er ikke den eneste som kan flytte på seg etter nyttår. West Bromwichs Youssouf Mulumbu sier til France Football at han har større ambisjoner enn å spille for Albion, og at flere klubber skal ha vist interesse i han. Likevel, de klubbene må enten spille i Europaligaen eller Mesterligaen, ellers er han ikke interessert. Det er talkSPORT som siterer den franske avisen på dette.

Real Madrid handler ikke bare store navn. De spanske gigantene skal nemlig ha sett seg ut Dundees Ryan Gauld. Det 17 år gamle stortalentet har tiltrukket seg interesse den siste tiden, og nå står Manchester United klar for å ødelegge for Real, skriver Daily Mirror. The Red Devils skal allerede ha tilbudt Dundee 30 millioner kroner og tre treningskamper. Som de fleste skjønner, vil en treningskamp mot Manchester United dra inn ytterligere med penger for den skotske klubben.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SUPERTALENT: Dundee Uniteds Ryan Gauld står på flere storklubbers
  ønskeliste. (Foto: Jeff Holmes/Pa Photos)
SUPERTALENT: Dundee Uniteds Ryan Gauld står på flere storklubbers ønskeliste. (Foto: Jeff Holmes/Pa Photos)

Tottenham-manager, André Villas-Boas, er i hardt vær for tiden. Spurs har ikke imponert så mye som man kanskje forventet etter å ha brukt 1 milliard på spillerkjøp denne sommeren. Ifølge Daily Mirror kommer han til å bli sparket i løpet av desember dersom resultatene ikke bedrer seg. I så fall skal Fabio Capello være en mulig erstatter, mener Daily Mail.

Les også: Her er håpet for Manchester United-fansen
Les også: André Villas-Boas fikk fjernet Tromsø-supporter

Swanseas spanske angrepsspiller, Alvaro Vazquez, sier han ønsker å forlenge låneoppholdet i Wales. 22-åringen har ikke scoret siden kan kom fra Getafe i september, skriver Wales Online.