DUO: Alvaro Negredo og Sergio Agüero ser ut til å finne tonen sammen på topp. (Foto: Clint Hughes/Ap)
DUO: Alvaro Negredo og Sergio Agüero ser ut til å finne tonen sammen på topp. (Foto: Clint Hughes/Ap)
tippesaken_header
tippesaken_header

Engelsk og tysk på Oddsen søndag

Dagens to utvalgte har 12-0-0 med 46-6 i målprotokollen på eget gress

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Manchester City - Swansea City (Handikap fulltid 0-1) H: 1,65 U: 3,75 B:3,30

Borussia Mönchengladbach - Freiburg (Handikap fulltid 0-1) H: 2,05 U: 3,50 B: 2,45

Totalodds: 3,38

Innleveringsfrist: 17:05

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Manchester City - Swansea City (Handikap fulltid 0-1) H: 1,65 U: 3,75 B:3,30

Om kampen: Swansea tapte 0-1 hjemme for Valencia i EL torsdag, noe som betyr at de kan trenge poeng borte mot St Gallen i siste kamp for å følge Valencia videre. I serien er gjestene nr. 11. De har vært favoritter i fire kamper på rad, men har 1-2-1 i disse, mot henholdsvis nr. 15, 16, 17 og 18 på tabellen. Forrige helg vant de 2-1 borte over Fulham. Monk (f) og Michu (a) var ute fra før, og nå sliter også Rangel (f) og Bony (a) med skader. Manchester City var videre i Champions League før 4-2-seieren hjemme over Viktoria Plzen i midtuken. I serien er de med 6-0-0 hjemme og 1-1-4 borte på sjetteplass etter lørdagens kamper. De tapte 0-1 i Sunderland før 6-0-seieren her over Tottenham for en uke siden. Hjemme har de raden: 4-0, 2-0, 4-1, 3-1, 7-0 og 6-0. Nastatic (f) er ny på skadelisten. Kompany (f) rekker neppe denne heller. Silva (m/a og Jovetic (a) er fortsatt ute. City imponerer hjemme, og et svekket Swansea skal få kjørt seg på Etihad.

Om spillet: Swansea har 3-2-1 med dette utgangspunktet borte, Manchester City 6-0-0 hjemme. 1,65 for nok en klar hjemmeseier til vertene spilles.

Borussia Mönchengladbach - Freiburg (Handikap fulltid 0-1) H: 2,05 U: 3,50 B: 2,45

Om kampen: Borussia Mönchengladbach er nr. 4, og med seier her vil de ha fire poeng ned til Schalke i kampen om den siste CL-plassen. Vertene har totalt vunnet fire på rad og alle sine seks spilte hjemmekamper med minst to mål. Etter 3-1 her over Nürnberg ble det 2-0 i Stuttgart. Alvaro Dominguez (m) mister sin sjette strake kamp. Younes (m) er heller ikke med, men det betyr svært lite. Freiburg har to lag bak seg, men de har vunnet to bortekamper på rad, nettopp over de to nederste. Før 1-0-seieren i Braunschweig tapte de 1-3 hjemme for Stuttgart. Torsdag ble det 2-1-seier borte over Slovan Liberec i EL, noe som betyr at de kan gå videre. Gjestenes skadeliste er lang. Hedenstad (f), Mujdza (f), Schmid (f), kaptein Schuster (m) og Terrazzino (a) er ute igjen. Darida (m) og Mehmedi (a) er usikre. Svært hjemmesterke Borussia Mönchengladbach skal normalt ta alle poengene. H i den grådigere handikapvarianten spilles.

Om spillet: Freiburg har 4-1-2 med dette utgangspunktet borte, Borussia Mönchengladbach 6-0-0 hjemme. Vertene har vunnet tre av hjemmekampene med 4-1, og det kan det også bli i denne. H.

Få gratis kortleser her