MER JUBEL: Dag i V65 4 er dagens banker på Momarken.  (Foto: hesteguiden.com)
MER JUBEL: Dag i V65 4 er dagens banker på Momarken. (Foto: hesteguiden.com)

Kan bli store premier på Momarken

Det er en del vanskelige løp i V65-omgangen på Momarken i dag. Det kan bety høye premier. Her er søndagens travtips!

TV 2s traveksperter har som vanlig lagt ut flere andelskuponger du kan kjøpe en del av.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

9 Dynamic Va Bene er favoritt i V65-1. Den var litt uheldig på Momarken sist, men er ikke helt stødig. Kan være lurt med noen garderinger. 2 Stina Herself er en brukbar svenskehest som har galoppert mye i det siste. Holdt seg til travet tredje sist og da vant den. 11 Cash Only årsdebuterer faktisk i dette løpet. Dukker opp i ny regi og er en stor outsider. 7 Wall Street Temple fullførte bra fra dødens på Färjestad sist. 1 King Amour er tilbake etter en liten pause. 6 Scarface Lady blir kraftig kuskeforbedret. Et åpent løp bak usikre Dynamic Va Bene.

V65-2 er et montéløp. Hvis 4 Önas Grym kommer seg ordentlig ut fra start tror jeg den vinner. Er en fryktelig bra montéhest. Får opp Kristine Kvasnes som rytter som er bra og den er i bra form. Den tapte ganske klart for 10 See See Rider da de møttes 21. oktober, men da sto de likt og nå står Önas Grym 20 meter foran. I tillegg galopperte Önas Grym i det løpet. Er et åpent løp om den galopperer igjen. 2 Speedy Scarlet E. og 6 Constantin W. avsluttet veldig bra sist. Se opp for 1 Tigre Royal og 3 Starchip Victory.

Meget åpent også i V65-3 der 1 Linnstjernen er favoritt. Den har et fint løp på papiret. Traver den feilfritt vil nok den vinne. Men den er veldig, veldig galopplysten. Da er dette et fryktelig åpent løp. 12 Viggelden avsluttet bra sist og har stor kapasitet, men har også den galoppert mye. 6 Romhus Gulle gikk bra etter galopp sist. Nest sist holdt den på å tape for 9 Strikkeprinsen som startet 40 meter bak. Nå starter Strikkeprinsen 20 meter bak. 5 Trø Mille har et fint løp på papiret, 3 Bache Maria er en startrask hest, mens 4 Tyri Stegg kommer ut etter pause. Dette er et løp man må gardere.

Dagens banker kommer ut i V65-4 i form av 7 Dag. Den har vist form i lengre tid. Har en fin oppgave her med sprint og spor i første rekke. Er veldig startrask. 6 Are Odin er hovedkonkurrenten. De møttes i Dags siste start i V75. Da fikk Dag overta teten og endte på andreplass, mens Are Odin spurtet inn til tredje. Dag bør få noen lengder på Are Odin på startsiden og derfra bør den vinne ganske greit.

V65-5 ser ut til å bli et oppgjør mellom to hester. 4 Crown Pointer er naturligvis favoritten. Det er en lynrask sprinter. Suste av gårde etter pause på Biri nest sist og gikk et bra løp på Leangen sist. Litt usikker form er det for den. Bortsett fra det har den et fint løp på papiret med sprint fra spor fire. 10 Spider Bee satt fast for lenge sist. Er en bra sprinter og får sikkert et fint løp fra spor 10. Et langt oppløp på Momarken er bra for den. Ved ekstra gardering kan man ta med 11 River Kemp som har et veldig høyt toppnivå.

Det er veldig fin form på 8 Garland Kronos i V65-6. Den tok teten, slapp teten, men hang bra med i Sverige sist. På Bjerke nest sist ble alt galt for den. Her må den trykke til fra start. Er ikke så mange fightere i løpet så den kan uansett få overta teten. Obs-hesten i løpet er 5 Lucky Carpenter. Den slo Garland Kronos på Bjerke sist. Hang veldig bra med mot veldig tøff motstand i samme løp. Kan ta årets første seier her. 3 Loverboy Pellini, 2 Uppercut Flevo, 1 Global Jinx og 6 Sharpshooter kan tas med ved gardering.

Lykke til med eventuelle spill!

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER