Assist for Zuccarello i klar Rangers-seier

New York Rangers reiste seg raskt etter fredagens tap i Boston og beseiret Vancouver Canucks 5-2 i Madison Square Garden lørdag.

Chris Kreider ble kampens store spiller med tre scoringer. Mats Zuccarello Aasen hadde assist på Michael Del Zottos 4-0-mål i overtallsspill midtveis i 2. periode.

– Det er alltid moro å vinne. Jeg satte også en i stanga som det hadde vært moro å score på, sa Zuccarello til Nettavisen.

Dermed måtte John Tortorella tåle tap da han vendte tilbake til klubben han trente forrige sesong. Han har byttet jobb med Alain Vigneault, og det var sistnevnte som kunne juble over seier mot gamleklubben.

– Jeg vil bare vinne og komme meg vekk herfra, sa Tortorella før kampen. Den omstridte treneren fikk stor oppmerksomhet da han vendte tilbake til New York, men han var ikke i nærheten av å innfri ambisjonen om seier.

Kreider sendte Rangers foran med to scoringer i første periode. Rick Nash økte bare sekunder ut i midtperioden, og så var det Zuccarellos tur til å gi gamletreneren grå hår. (©NTB)