Gareth Bale (Foto: GERARD JULIEN/Afp)
Gareth Bale (Foto: GERARD JULIEN/Afp)

Bale med hat trick for Real Madrid

Waliseren viste storform mot Valladolid.

Real Madrid-Valladolid 4-0

Real Madrid hadde få problemer med å slå Real Valladolid lørdag kveld.

For etter at Magnus Carlsen hadde fått ta avspark på mektige Santiago Bernabeu tok Real Madrids stjernespillere over underholdningen anført av en målkåt waliser.

Gareth Bale tok nemlig ansvar i Cristiano Ronaldos skadefravær og brukte bare en drøy halvtime på heade vertene i føringen etter en dårlig utboksing av bortelagets keeper.

Les også: Se Carlsen ta avspark på Santiago Bernabéu

Bare to minutter seinere stanget Karim Benzema ballen i mål etter et utsøk innlegg fra Bale. Dermed kunne vertene gå til pause med 2-0-ledelse.

Etter hvilen fortsatte hjemmelaget kjøret mot motstanderens mål, og Gareth Bale var langt i fra ferdig for kvelden.

Les også: Se Bales frisparkperle da Real Madrid valset over Drogba og co

Etter 63 minutter kombinerte han fint med Marcelo før han satte inn 3-0. Og to minutter før full tid kombinerte den samme duoen før Bale kunne score sitt tredje mål for kvelden.

Dermed levere waliseren det man kan kalle et perfekt hat trick. Han scoret nemlig ett med hodet, ett med venstrefoten og ett med den høyre foten. Den tidligere Tottenham-spilleren har for alvor fått fart på sakene i sin nye hvite trøye. På de sju siste kampene for Real Madrid har han åtte mål og seks målgivende.

Det gjør at den spanske hovedstadsklubben ligger som nummer tre i serien, bare tre poeng bak Barcelona som har en kamp mindre spilt og møter Athletic borte på søndag.

Carlsen (Foto: GERARD JULIEN/Afp)
Carlsen (Foto: GERARD JULIEN/Afp)