omar
omar

Elabdellaoui etter Bayern-tapet: – Helt klart beste laget jeg har spilt mot

Bayern München fortsatte sin formidable rekke uten tap med 2-0 over Eintracht Braunschweig lørdag. Arjen Robben scoret begge målene før pause.

Den tyske tittelforsvareren har dermed spilt 39 strake Bundesliga-kamper uten å gå poengløse av banen. Mot Omar Elabdellaouis lag gjorde Bayern kort prosess.

Allerede etter to minutter fant Robben nettmaskene med en heading. Etter en halvtime banket nederlenderen inn 2-0.

– Dette er helt klart det beste laget jeg har spilt mot. Robben var klasse og avgjorde kampen tidlig, sier Elabdellaoui til TV 2.

Bayern har nøkkelspillere som Philipp Lahm, Franck Ribéry og Bastian Schweinsteiger på skadelisten, men cruiset likevel lørdag inn til en komfortabel hjemmeseier uten å måtte anstrenge seg nevneverdig.

– Vi visste vi ikke kom til å ha ballen mye, men at vi slapp inn et mål så tidlig etter en lang ball er for svakt. Det var utrolig å se hvordan de holdt på ballen, men etter pause skapte vi tre gode sjanser og holdt nullen så med litt flaks kunne det sett annerledes ut, sier den norske landslagsbacken.

Elabdellaoui spilte hele kampen i Braunschweig-forsvaret og følte han kom godt fra møtet med Arjen Robben og de andre Bayern-stjernene.

– Det ble ikke skapt noe særlig fra min side. Jeg fikk beskjed om å holde igjen en del og var derfor ikke så mye med offensivt, men alt i alt en virkelig god erfaring å spille mot verdens beste fotballag, sier Oslo-gutten.

– Det var en komplisert kamp. De spilte dypt i banen, og vi måtte jobbe godt for å finne hullene. Jeg er fornøyd med resultatet, sa Bayern-trener Pep Guardiola etter kampen.

(NTB/TV 2)