Ni strake for Heat

Tittelforsvarer Miami Heat tok sin niende strake seier med 90-83 over Toronto Raptors i NBA fredag.

Det gikk ikke på skinner for Heat fredag, men laget samlet seg og holdt unna etter at hjemmelaget en stund dominerte siste periode og tok innpå fra 54-74 til 81-83.

– Det er kamper hvor alt går som det skal, og så går plutselig ingenting rett. Det handler om å finne en måte å vinne likevel. Det bygger karakterstyrke og selvtillit, sa Dwyane Wade.

Heat scoret sju av kampens ni siste poeng og tok seieren. LeBron James scoret 27 poeng og Wade 22.

Alle lag har sine gode perioder i en kamp. De hadde sin, men så slo vi tilbake, sa James.

Heat har 13 seirer og tre tap og er på 2.-plass i Eastern Conference bak Indiana Pacers, som forbedret klubbrekorden for beste sesongstart til 15-1 med 93-83-seier over Washington Wizards. (©NTB)