luiz de bruyne ba
luiz de bruyne ba

Sjekk lørdagens fotballrykter: Denne Chelsea-trioen kan være på vei vekk

Og sjekk hvilken Real Madrid-spiller du kanskje får se i Premier League i januar.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Det kan gå mot en retur til West Ham for Chelseas Demba Ba. The Sun skriver at London-klubben kan komme til å prøve seg med et bud i januarvinduet.

En annen spiller som kan være på vei bort fra Stamford Bridge er midtstopper David Luiz. Daily Star melder at Barcelona skal være interessert i å knytte til seg brasilianerens tjenester fra nyttår av. Luiz har bare spilt fem kamper for Chelsea i Premier League denne sesongen og London-klubben skal være villig til å slippe han hvis Barca kommer med det rett budet.

Den samme avisen skriver også at Kevin de Bruyne kan være på vei bort, riktig nok bare midlertidig. Belgieren, som fortsatt har til gode å fullføre en hel kamp for blåtrøyene siden overgangen fra Genk i 2012, skal være svært nærme et låneopphold i Atlético Madrid.

Artikkelen fortsetter under bildet!

ramos (Foto: JUAN MEDINA, © SP/)
ramos (Foto: JUAN MEDINA, © SP/)

Les også: Santa Cazorla foretrekker Arsenal foran Barca og Real Madrid
Les også: Liverpool frykter langvarig Sturridge-skade

Som en eventuell erstatter for 26 år gamle Luiz skal Mourinho ønske seg Sergio Ramos, ifølge The Mirror. Råtassen ble kritisert av manager Carlo Ancelotti etter utvisningen mot Galatasaray, og ryktene vil ha det til at midtstopperen ønsker seg vekk fra Santiago Bernabéu. Dermed kan det bli et gjensyn med tidligere sjef José Mourinho for Ramos. Men også Manchester City kan være et alternativ for spanjolen. City-manager Manuel Pellegrini uttalte nemlig nylig at han ønsker å forsterke laget defensivt i det kommende overgangsvinduet.

Les også: En spesiell dag for to Premier League-legender
Les også: André Villas-Boas fikk fjernet Tromsø-supporter

I 2010 og i 2012 var amerikanske Landon Donovan på låneopphold til Everton. Nå ser det ut til at manager Roberto Martínez ønsker å gjøre som sin forgjenger David Moyes, nemlig å hente LA Galaxy-spilleren til Goodison Park, skriver Express. Blir det orden i Martínez' papirer vil angrepsspilleren være aktuell for ni Premier League-kamper før han må returnere til USA i begynnelsen av mars.

Artikkelen fortsetter under bildet!

donovan (Foto: Rick Bowmer, © RB MV**NY**)
donovan (Foto: Rick Bowmer, © RB MV**NY**)

The Guardian melder City-forsvarer Joleon Lescott mest sannsynlig forlater klubben i januar da han ikke føler han blir verdsatt høyt nok av manager Manuel Pellegrini. Midtstopperen har også mistet plassen sin i den engelske landslagstroppen, og er åpen for et klubbskifte i januar for å få spille fotball hver helg igjen.

Dimitar Berbatov sitt englandsopphold kan gå mot slutten, skriver The Mirror. Neste stoppested for den elegante Fulham-spilleren kan bli tyrkiske Trabzonspor, som har uttalt at 32-åringen er deres store mål i januarvinduet. Den tidligere Manchester United-spilleren ble tidligee linket til Barcelona, men kan nå altså ende opp litt lenger øst og i en bokstavelig talt litt annen liga.

Artikkelen fortsetter under bildet!

meulensteen berbatov (Foto: STEFAN WERMUTH, © SW/SU)
meulensteen berbatov (Foto: STEFAN WERMUTH, © SW/SU)

Les også: Riise får gå gratis i januar
Les også: Torgeir Bjarmann: – Riise må først bli enig med Fulham

Mange klubber har notert seg navnet Shane Long på notisblokken sin denne høsten. West Bromwich-spissen har scoret fire mål på sine fire siste kampene (to for WBA og to for Irland) og har blitt koblet til flere Premier League-klubber den siste tiden, ifølge Sky Sports. WBA-manager Steve Clarke avviser derimot at Long er på vei bort fra The Hawthorns og mener det er best for alle parter at 26-åringen blir værende.