Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
rekdal
rekdal
rekdal_sumo
rekdal_sumo

Sjekk Rekdals oddssuksess!

I går fikk Kjetil Rekdal inn en 6-oddser. Her er kupongen hans lørdag.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen.

Etter flere dager med stang ut lykkes det endelig for Kjetil Rekdal fredag kveld. Winnipeg scoret da det var fem minutter igjen av kampen, men Philadelphia holdt ut og vant 2-1. Boston lå under 1-2 etter to perioder mot Mats Zuccarellos New York, men snudde til seier 3-2 i sisteperioden. To sene mål av Helmond gjorde at de vant kampen i den nederlandske førstedivisjonen 3-1 over Maastricht.

Kupongen hadde 6,67 i odds og gikk dermed inn for Rekdal. Får han inn dagens kupong vil han ende i pluss på tippingen sin i november.

- Det er tre lag med ok form som møter tre lag som er i dårlig form. Portsmouth har for eksempel fem tap på rad. Jeg vurderte lenge Northampton hjemme mot Accrington Stanley og Wolverhampton borte mot Peterborough, men synes ikke jeg fikk god nok odds på dette, sier Rekdal til TV 2 Sporten.

Her er Rekdals utvalgte:

LEVÉR KUPONGEN HER!

Notts County - Brentford (engelsk League 1) H: 3,65 U: 3,30 B: 1,75

Notts County ligger sist i League 1 med 3-2-13 totalt og 3-0-5 på hjemmebane. Sist ble det 1-1 borte mot Bradford, men tapte de fem kampene før det. På de siste ti kampene har de 1-1-8 i alle turneringer. Hjemme er det noe bedre med 3-0-2, men to av seirene kom mot lagene i bunnstriden. Morgan Fox, Bradley Jordan og Callum Ball kan alle få sin debut her etter at de signerte låneavtaler ut desember. Marcus Haber ble utvist mot Bradford og står over denne. Brentford ligger på fjerdeplass med 10-4-4. Borte har de 4-3-2. Er i meget god form. Hadde seks strake seire før det ble 0-0 borte mot Wolves nest sist. Slo Peterborough 3-2 hjemme sist. Vant de to bortekampene før uavgjorten mot Wolves. Manager Uwe Rösler har kun Kevin O'Connor på skadelisten og laget bør vinne ganske greit her.

Hartlepool - Portsmouth (engelsk League 2) H: 2,05 U: 3,10 B: 2,95

Hartlepool ligger midt på tabellen i League 2 med 7-3-8 totalt og 5-0-4 hjemme. Vant sju av åtte kamper i alle turneringer før de har fått en liten formsvikt i det siste. Etter 1-2-tapet for League 1-laget Rotherham i Football League Trophy, har det blitt tap borte for Newport (0-2), seier mot Northampton hjemme (2-0) og tap borte for Bury (0-1). Hjemme har det blitt fem seire på de siste seks kampene. Tapet var det mot Rotherham i FLT. Andy Monkhouse returnerer etter å ha sonet karantene. Laget har ingen skader. Portsmouth er i elendig form med fem strake tap i alle turneringer. Sist ble det 1-2 hjemme for Southend. Har 0-2-3 på de siste fem bortekampene i alle turneringer, 1-2-2 borte i serien. Seieren kom i midten av september mot Burton. Spissen Patrick Agyemang er usikker her. Hartlepools hjemmeform taler for tre poeng mot formsvake Portsmouth.

Scunthorpe - Torquay (engelsk League 2) H: 1,65 U: 3,35 B: 4,10

Scunthorpe ligger på sjetteplass i League 2 med 8-6-4 totalt og 4-2-2 hjemme. Har to strake seire mot Portsmouth (2-1) og Rochdale (4-0), begge på bortebane. Tapte overraskende for Conference-laget Grimsby på eget gress i FA-cupen gangen før. Har 3-0-2 hjemme i serien og tapte overraskende forrige hjemmekamp 0-2 for Accrington Stanley sist. Skadde Andy Dawson er tvilsom, Matt Sparrow er ute med skade, mens nylånte Marcus Williams kan få sin debut. Torquay ligger nest sist med 3-6-9 totalt og 2-1-6 borte. Spilte uavgjort 1-1 hjemme mot Plymouth sist, men tapte tre på rad før der igjen. Siden Cheltenham ble slått 4-2 den 21. september har laget 1-3-7. Seieren kom mot Bury i sin nest siste bortekamp (3-1), men vi må tilbake til 24. august for å finne forrige bortetriumf i serien (1-0-6). Avsluttet låneavtalen med skadde Ade Azeez og erstattet han med nylånte Jayden Stockley. Dette er en kamp hjemmelaget skal vinne, selv om oddsen er noe lav.

Dermed ser Rekdals oddskupong slik ut:

Notts County - Brentford B 1,75

Hartlepool - Portsmouth H 2,05

Scunthorpe - Torquay H 1,65

Totalodds: 5,92

Innleveringsfrist: Klokken 15:55.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!