Christian Benteke scoret tre mål sist Aston Villa hadde besøk av Sunderland. I dag vil belgieren få nye muligheter.  (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)
Christian Benteke scoret tre mål sist Aston Villa hadde besøk av Sunderland. I dag vil belgieren få nye muligheter. (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)
tippesaken_header
tippesaken_header

Engelsk på lørdagens oddskupong

Christian Benteke og Aston Villa har en overkommelig oppgave i dag

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Aston Villa - Sunderland (Benteke scorer mål) J: 2,00 N: 1,50

Peterborough United - Wolverhampton Wanderers H: 2,40 U: 3,00 B: 2,50 (Ny odds 2,30)

Totalodds: 5,00

Innleveringsfrist: 15:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Aston Villa - Sunderland (Benteke scorer mål) J: 2,00 N: 1,50

Om kampen: Aston Villa har 1-2-0 i november og 4-3-5 totalt. De slo Cardiff 2-0 hjemme før de reddet 2-2 etter å ha ligget under 0-2 borte i lokaloppgjøret mot West Bromwich. Bennett (f), Okore (f), Gardner (m) og N'Zogbia (m) sliter fremdeles med skader, men manager Paul Lambert kan likevel stille med en av sesongens sterkeste ellevere. Sunderland har vunnet to hjemmekamper på rad, men deres ti øvrige kamper har bare gitt ett poeng, og de svarte kattene er i bunnen. Forrige helg ble det 0-2-tap borte for Stoke. Dossena (f) og Cattermole (m) har sonet sine tre kamper etter å ha blitt utvist i bortetapet for Hull, men det er ikke sikkert at sistnevnte rekker denne. Brown (f) ble feilaktig utvist sist, og slipper utestengelse. Cuéllar (f) er skadet, Westwood (k) usikker. Sunderland tapte 1-6 her på vårparten, og hjemmeseier til 1,85 må bli alternativet.

Om spillet: Christian Benteke (Aston Villa) har scoret fire mål på ni starter denne sesongen. Villas motstandere i hjemmekampene har gjennomgående vært sterke. Sunderland har sluppet inn 14 mål på seks bortekamper. De har tatt ett poeng, og lagene de har besøkt er henholdsvis nr. 5, 10, 11, 13, 14 og 19. Aston Villa har mindre skadetrøbbel enn de har hatt, og de bør komme til flere gode muligheter mot et Sunderland, som bare har fullført tre av seks bortekamper med elleve spillere. Det ble altså 6-1 i lagenes møte her i april. Benteke scoret tre av hjemmelagets mål. 2,00 for at han finner veien til nettmaskene igjen spilles.

Peterborough United - Wolverhampton Wanderers H: 2,40 U: 3,00 B: 2,50 (Ny odds 2,30)

Peterborough begynte bra, men de har falt til femteplass etter fem strake tap. Tirsdag lå de under, ledet, men tapte 2-3 borte for Brentford. Manager Darren Ferguson går ikke av veien for å kritisere sine spillere offentlig, og det skaper ikke den beste stemningen. Toppscorer Assombalonga ga laget ledelsen sist, men han fikk også et gult kort, slik at han er suspendert i denne. Alcock (f), Kearnes (m), Newell (m) og kaptein Rowe (m) er skadet. Knight-Percival (f) er trolig tilbake etter skade. Wolverhampton har overatt serieledelsen. Forrige helg spilte de 0-0 hjemme mot Brentford. Tirsdag ble det 2-0-seier samme sted over Tranmere. Borte har Ulvene glefset til seg 20 av 24 mulige poeng. Vingen Henry mister sin fjerde kamp på rad, men for øvrig er det bare fryd og gammen i troppen til Keith Jackett. Wolverhampton skal være favoritter mot formsvake Peterborough, og 2,50 for B kjøpes.

Få gratis kortleser her