Remee La Marc er TV 2s banker på Bjerke i kveld.  (Foto: hesteguiden.com)
Remee La Marc er TV 2s banker på Bjerke i kveld. (Foto: hesteguiden.com)

28 millioner i V75-potten!

En eventuell alenevinner i V75-omgangen på Leangen i kveld vil få en svært fin lørdag. Her er dagens travtips.

Det er en fin omgang på Leangen med noen relativt begrensede løp og noen løp som er mer åpne. Treffer man på en lite spilt hest her kan det bli gode premier.

TV 2s traveksperter har som vanlig lagt ut en rekke andelskuponger du kan kjøpe en del av. Her kan du velge mellom V75-spillet, V7 hvor man må ha sju rette for å vinne og V5A.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

V75-1: 5 Rappo dro friskt unna til tet sist på 3000 meter mot flere gode hester, men stoppet litt opp 800 meter før mål. En litt opp og ned-hest. Ikke umulig at den kan få tidlig tet. Møter noen gode hester som 12 Snonsøy Elda som var fryktelig god etter galopp sist. 13 Gylden Knut var ikke særlig god etter comebacket, men fikk en ny pause og avsluttet bra sist. 3 Lykkje Svarten var god i V75 sist og kuskeforsterkes kraftig. Noen skreller finnes også, som 8 Engas Kvikk, 14 Husankongen og 15 Gikling Lomeo.

V75-2: Dagens største favoritt kommer ut her i form av 7 Remee la Marc. Leverte en god avslutning på Bjerke sist. Her ligger det an til at den får tidlig tet. Må holde 8 Leonas Yannic unna teten. Den var utrolig nær å få teten på Forus sist. Ble siden sittende fast. Har vært positiv i flere stayerløp. Det er en luring ved gardering. Skrellen er 6 Phil des Bassieres som travet et bra løp fra dødens nest sist og tredje sist avsluttet den bra. Står mellom disse tre.

V75-3: 8 F. X. Pips vant V75 fra dødens på Biri sist. Ble bortkjørt nest sist. Kan godt vinne igjen selv om den er enda hardere ute på sin hjemmebane Leangen. Står litt dumt til i annen rekke. Hovedutfordrer 10 Jalapeno Broline kan få tidlig rygg på den fra tillegg. Den hadde krefter igjen i hardt lag sist. Et lite uromoment i danskeimporten Solstrålen som er en meget rask hest.

V75-4: 1 Lome Gant blir ganske klar favoritt her og det er ikke så rart. Den står veldig gunstig inne i løpet. Kom på fjerdeplass sist etter å ha tapt 20 meter på galopp og tapte bare med et par lengder for 10 Ekeld som galopperte to ganger i det løpet. Sistnevnte er den beste hesten i løpet kapasitetsmessig, men den står hele 40 meter bak Lome Gant. Sist sto de likt. Skrellene er 4 Odd Herakles og 5 Bleke Huldra.

V75-5: De beste hestene står litt sjanseartet til. 8 Super Com travet et veldig bra løp på Biri sist. 9 Ultimate Rock er en god hest og har rygg på en startrask hest så posisjonen behøver ikke være veldig negativ for den. 2 Pearl Princess er en av luringene i løpet. Er veldig startrask og var i en duell med 1 Routine B. R. nest sist. Da fikk Pearl Princess teten mens Routine B. R. kom etter hvert. Her kan mange hester skrelle så det er lurt å gardere litt.

V75-6: 3 Rapido Va Bene er bra fra start og kan få overtatt teten tidlig. Er en veldig kapabel hest som endte på femteplass i derbyet. 10 Creek’s Star er en annen veldig god fireåring som kan vinne et løp som dette. Er veldig avslutningssterk. Det finnes flere luringer som 1 Midnight Moon, 7 Golden Feline, 9 Thai Passion og 2 Selmas Classic.

V75-7: Seiersvante 10 Elmer er favoritt. Den gikk på et nederlag på et stayerløp på Bjerke sist selv om den gjorde et greit løp. 13 Pondus gjorde et enda bedre løp. Da tapte den 30 meter på startgalopp, men slo likevel Elmer. Men da sto de likt og nå står Pondus 20 meter bak. Klarte ikke hente 20 meter på Elmer sist de møttes på Leangen. Da vant Elmer fra tet. En som gjorde et kanonløp da var 6 Tord Viking. Den sto 20 meter bak da, men står likt med Elmer nå. Har ikke startet siden det løpet så formen er usikker. Er formen den samme vil Tord Viking vinne dette løpet om den går feilfritt.

Lykke til med eventuelle spill!

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER