NY SPONSOR: Alberto Contador og Bjarne Riis håper nok at en rik sponsor dukker opp. (Foto: NILS MEILVANG/Afp)
NY SPONSOR: Alberto Contador og Bjarne Riis håper nok at en rik sponsor dukker opp. (Foto: NILS MEILVANG/Afp)

– Google skal sponse Saxo-Tinkoff

Danske DR hevder dataselskapet Google mandag vil offentliggjøre at de blir ny hovedsponsor for sykkellaget Saxo-Tinkoff.

Tidligere fredag annonserte sjef Bjarne Riis at sykkellaget skal avholde en pressekonferanse i Googles lokaler i London mandag. Nå mener DR Sporten at det er fordi dataselskapet skal gå inn som hovedsponsor.

Bjarne Riis er for tiden i sentrum av en pågående dopingetterforskning i Danmark, noe et raskt Google-søk vil vise.

Les også:«Kyllingen»: – Riis visste at jeg dopet meg

Saken fortsetter under bildet.

riis
riis

Men Google skal ikke være de eneste som er interessert i å kjøpe sykkellaget til Riis. Tidligere har det kommet meldinger om at dansken skal ha solgt laget til den russiske finansmannen og tidligere sponsor Oleg Tinkov.

– Det er feil å si at vi har kjøpt Riis' lag. Ingenting er underskrevet, og vi forhandler fortsatt med flere lag om mulige prosjekter. Men vi snakker fortsatt med Riis. Vi har pratet sammen i to måneder til tross for tidligere uenigheter, sa Oleg Tinkovs juridiske rådgiver Stefan Feltrin da.

Les også: Bekrefter forhandlinger om kjøp av Riis' sykkellag

Rytterne Alberto Contador og Nicolas Roche er blant de som skal være til stede på pressekonferansen kommende mandag. Det har blitt sagt at «viktige nyheter om lagets fremtid» skal presenteres. (©NTB)