Sulland-show ga seier i VM-testen

De norske håndballjentene har litt å nøste opp i før VM-start. Linn Jørum Sulland- kanonaden senket Nederland med 28-26 fredag.

Sulland scoret åtte ganger i førsteomgangen og sto direkte bak 66 prosent av Norges første 12 mål. I tillegg hadde hun flere bra innspill.

Hun satt mye på benken i 2.-omgang, men kom inn mot slutten. Da kom Sulland med seiersgivende bidrag som snudde 24-25 til 27-25.

Til slutt stoppet hun på ti mål, et mindre enn hennes landslagspers.

– Vi har en del å jobbe med i forsvar. Det var ikke like vanskelig å spille mot oss der som det ofte er. Angrepsspillet synes jeg er noe å bygge videre på. Vi scorer jo mange mål, sa Sulland til NTB.

Etter pause (14-14) var det en annen venstrehendt yndling som overtok en del av styringen. Nora Mørk er ren energi og spilleglede. Keeper Katrine Lunde er i rute. Hun dro fram en rekke redninger, og flere av disse kom da alt ble avgjort. (©NTB)