Sweet Dilli er den største favoritten i V65 1 på Jarlsberg i kveld.  (Foto: hesteguiden.com)
Sweet Dilli er den største favoritten i V65 1 på Jarlsberg i kveld. (Foto: hesteguiden.com)

Dobbel jackpot!

Med en halv million i jackpot i V65-omgangen på Jarlsberg og 1,1 millioner i jackpot i Sverige kan fredag bli en god travdag. Sjekk dagens tips her!

Det var seks førstevalg som vant i Bergen i går og naturligvis ingen utbetaling for fem rette. Derfor overføres 504.437 kroner til sekserpotten på Jarlsberg i dag. I tillegg ble det ingen utbetaling for fire rette i V64-omgangen på svenske Åby i går så 1.323.898 svenske kroner overføres til sekserpotten i V64 på Kalmar i dag.

Som vanlig når det er jackpot er det viktig å krysse av for at man vil spille V6. Det betyr at man frasier seg premier for fem rette, men man får til gjengjeld dobbelt betalt for seks rette. Premien for fem rette er som regel veldig lav og jackpotkronene går utelukkende til sekserpotten.

TV 2s traveksperter har naturligvis gjort dette i andelskupongene du kan kjøpe en del av fra både Jarlsberg og Kalmar i dag.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

2 Sweet Dilli er storfavoritt i V65-1. Har gått to fine løp i Norge. Først leverte den et meget bra oppløp og sist vant den klart. Det er ikke noe å si på at den blir førstevalg, men det er noen bra utfordrere her. 11 Positive G. T. ble bortkjørt nest sist og sist var den den beste hesten, men endte på andreplass fra dødens. 1 Yentl gikk en del i dødens mot Sweet Dilli sist og galopperte i siste sving. Mistet en klar andreplass på det. Har enten blitt for passivt kjørt eller hatt uflaks i det siste. 5 Creme Kash fikk en elendig start og galopperte like etter i samme løp som Sweet Dilli vant sist. Gikk brukbart gangen før så det er ikke helt umulig at den vinner her.

Det er noen elitehester på farten i V65-2. 3 Nordheim Faksen gikk bra på Bjerke sist der den travet i dødens før den overtok teten 400 meter fra mål. Fullførte bra til andreplass der. Halvparten av pengene har kommet på den i dette løpet og det er alt for mye. Halvåpent felt bak. 5 Tuxi Titan har vist kjempeform og 1 Torpa Glad står i et bra spor. Vil varsle litt for 2 Trollgutt som var klart slått av Nordheim Faksen sist, men holdt bra fart. Var den første starten på ett år og kan være kraftig forbedret her.

I V65-3 møtes to seiersmaskiner. 6 Bokli Vind vant klart sist og virker veldig solid. Tapte for 7 Søndre Jerkeld sist den tapte i slutten av september, men da tapte Bokli Vind to ganger. Søndre Jerkeld var helt overlegen i det løpet og har vært veldig god selv om den ikke var veldig god på Biri sist. Skrellene er 1 Atom Jutuln og 5 Arveprinsen.

V65-4 er en åpen affære etter at forhåndsfavoritt 5 Isabella’s Fairytale er strøket. Det er mange som kan vinne dette løpet. 4 Beat the Frecel er foreløpig favoritt. Den hadde litt flaks som vant på Momarken sist. I samme løp satt 2 Tie Scot bom fast. En annen obs-hest er 7 Casting Occagnes som kom ut etter pause sist og gikk et veldig bra løp etter en dårlig voltestart. 9 Lovely Cash var veldig positiv i sine siste starter før pause. Nesten alle kan vinne dette løpet så garder bredt.

V65-5 har sin naturlige favoritt i 1 Axel Buitenzorg. Den vant veldig greit etter en god avslutning på Bjerke sist etter å ha tapt 30 meter på en galopp. Nest sist var den alt for hissig. Hvis den forholder seg rolig er den storfavoritt. Skulle den rote seg bort er dette et veldig åpent løp. 7 Petter Rags er ikke alltid like vinnervillig, mens 8 Chickamauga har ikke startet på voltestart på lenge. Begge disse har imidlertid fine løp på papiret. Bak disse lurer 2 Winner Augustinu som kan få et fint løp, 13 One By One som er kapabel og så er det grei 6 Super Tomin. Skrellen er 3 Real Chili Pepper.

Frode Hamre har de tre favorittene i V65-6. 2 Lightsonlightsoff ble spurtslått av en god hest sist. Møter noe bedre hester enn hva den er vant med her. 3 One In A Million U. S. vinner sjeldent. 8 Single Sock var tilbake i slag på Sørlandet sist, men skuffet stort i Bergen nest sist. 1 Excercise To Go står fint til. Ingen er helt sjanseløse i dette løpet. Skrellen er 6 Beat The Wiz.

Lykke til med eventuelle spill!

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER