Mario Gaspar og Villarreal ar kommet fint i gang etter returen til La Liga. Málaga skal beseires hjemme på El Madrigal i kveld. (Foto: PIERRE PHILIPPE MARCOU/Afp)
Mario Gaspar og Villarreal ar kommet fint i gang etter returen til La Liga. Málaga skal beseires hjemme på El Madrigal i kveld. (Foto: PIERRE PHILIPPE MARCOU/Afp)
tippesaken_header
tippesaken_header

Spansk fotball på Oddsen fredag

Kveldens to hjemmelag står fint til

Lyon innfridde til 1,90 i går, og de som fulgte tipset på uavgjort i SHL-kampen mellom Luleå og MODO fikk tilbake 3,85 ganger innsatsen. Fredag velges spillet fra Spania.

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Getafe - Levante H: 1,70 U: 3,30 B: 4,10

Villarreal - Malaga H: 1,40 U: 3,90 B: 6,00

Totalodds: 2,38

Innleveringsfrist: 19:55

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Getafe - Levante H: 1,70 U: 3,30 B: 4,10

Getafe står med 6-2-6. I november har de tatt ett av ni mulige poeng. 1-1 her mot Elche ble etterfulgt av 0-7-tap borte for Atlético Madrid. Juan Valera (f) ble utvist i hovedstaden, og soner nå. Lafita (m) er ny på skadelisten. Escudero (f) og Rafa López (f) er tilbake, så det blir noen endringer. For Levante har 4-5-2 blitt til 4-5-5. Sist tapte de lokaloppgjøret hjemme mot Villarreal med 0-3. Der fikk dagens bortelag keeper Keylor Navas tidlig utvist. Målvakten soner følgelig nå, men problemene stopper ikke der. Chris Lell (f), David Navarro (f), Ivanschitz (m) og Babá Diawara (a) er alle nye på skadelisten. Héctor Rodas (f) og El Adoua (m) er også ute. Dette skal nesten ikke kunne gå bra for Levante. H.

Villarreal - Malaga H: 1,40 U: 3,90 B: 6,00

De gode tidene i Málaga varte ikke lenge, og laget som deltok i CL forrige sesong, er nå ett poeng over streken. Gjestene har i oktober og november 1-1-5. Bare bunnlaget Real Betis er beseiret i perioden. Det ble 1-3-tap i Granada før 1-2-tapt hjemme for Athletic Bilbao. Trener Bernd Schuster har tatt med seg Duda (m) til denne, og han får tilbake Jesús Gámez (f) etter soning. Chen (m) glir ut av troppen, mens Portillo (m) er suspendert. I tillegg er spissene El Hamdaoui og Santa Cruz ute. Villarreal er på en flott fjerdeplass etter den raske returen til toppdivisjonen. Sju poeng er spilt inn på de tre i november. Levante ble slått 3-0 borte forrige helg, hvor de fikk spille nesten hele kampen med én mann mer på banen. Vertenes Jaume Costa (f) har sonet ferdig. Både Dorado (f) og toppscorer Giovani Dos Santos (a) er friskmeldte, og trener Marcelino García Toral kunne i praksis velge på øverste hylle da han tok ut de 18 som er med i troppen til dette oppgjøret. Klar H.

Få gratis kortleser her