ORKER IKKE MER: Edinson Cavani skal være lei av å høre om Zlatan Ibrahimovic, og vurderer nå å forlate Paris Saint Germain. (Foto: LIONEL BONAVENTURE/Afp)
ORKER IKKE MER: Edinson Cavani skal være lei av å høre om Zlatan Ibrahimovic, og vurderer nå å forlate Paris Saint Germain. (Foto: LIONEL BONAVENTURE/Afp)

Sjekk fredagens fotballrykter: – Arsenal henter Cavani i januar

Og Liverpool er på backjakt. Les dagens fotballrykter.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk | altomfotball.no

Følg overgangene i vårt overgangssenter – 24 timer i døgnet!

Overgangsvinduet stengte 2. september.

Men ikke alle klubber fikk på plass alt de ville ha innen fristen.

Spekulasjonene er i full gang om hvem som kommer til å flytte på seg på nyåret.

Å ha to alfahanner med hestehale på topp er ikke enkelt. Og når den ene heter Zlatan Ibrahimovic er det uungåelig at den andre vil føle seg litt tilsidesatt. Ifølge Le10Sport skal Edinson Cavani være alt annet enn fornøyd med å være under svensken i hierarkiet i Paris Saint-Germain. Så misfornøyd at han skal ha sjekket mulighetene for å flytte på seg igjen. Og Arsenal skal være nysgjerrig på om London kan være en interessant by å bo i for uruguayaneren. The Gunners er ute etter en backup til Olivier Giroud, og Cavani kan være rette mannen. Men Cavanis lønnskrav kan bli en utfordring for Arsenal. Han er ikke interessert i å gå ned fra sine 1,3 millioner i uken - etter skatt.

Les også: Nasri var ikke seg selv under Roberto Mancini
Les også: Her bryter det ut fullt masseslagsmål

Ikke alle rykter er like troverdige, og at Arsene Wenger skal bruke en lastebil med pundsedler på en etablert spiss er kanskje ett av dem man skal ta med en kilo salt. Da gir det mer troverdighet at den franske manageren kikker på guttunger rundt om i Europa. Daily Mail melder at Arsenal også har kastet seg inn i kampen om Dundee Uniteds supertalent Ryan Gauld. 17-åringen, med klengenavnet «Baby Messi» har tidligere vært koblet til Real Madrid, Manchester United og Liverpool.

Andre unggutter som følges nøye av The Gunners er Antonio Sanabria, Alvaro Morata og Max Meyer, skriver Daily Mail.

Artikkelen fortsetter under bildet.

STORTALENT: Max Meyer skal ta over etter Julian Draxler i Schalke 04, hvis ikke han blir solgt først. (Foto: Martin Meissner/Ap)
STORTALENT: Max Meyer skal ta over etter Julian Draxler i Schalke 04, hvis ikke han blir solgt først. (Foto: Martin Meissner/Ap)

Tottenham har lenge vært på jakt etter den egyptiske angriperen Mohamed Salah. 21-åringen ble lenge sett på som en angriper som hadde alt, utenom målteft. Men etter at han nå også er begynt å score mål, så har andre klubber også fått øynene opp for Basel-spilleren. Men verken Tottenham eller Liverpool gir ham særlig tenning. Han forteller til Daily Mirror at han håper å spille for enten Real Madrid, Manchester United eller Chelsea.

Les også: Ibrahimovic med nytt gullkorn i gullball-diskusjonen
Les også: Norge er ikke blant verdens 50 beste landslag

Liverpool-direktør Ian Ayre har tatt seg en liten Spania-ferie. Formålet for turen er å få med seg en Barcelona-back tilbake til England. For Martin Montoyas kontrakt med Barca går ut etter sesongen, og Liverpool har lenge vært interessert i 22-åringen. Nå håper Liverpool at de kan klare å overtale katalanerne til å la ham gå for en billig penge i januar fremfor å miste ham som bosmanspiller til sommeren, skriver Daily Express.

Men det er først og fremst på venstrebacken Liverpool har utfordringer. Jose Enrique er skadet, mens Aly Cissokho ikke helt har tatt nivået i Premier League. Nå kan Ryan Bertrand være et alternativ. 24-åringen sliter med å få tillit i Chelsea. Jose Mourinho foretrekker å bruke høyrebacken Cesar Azpilicueta på «feil» side da Ashley Cole var skadet. Men ifølge Daily Express er ikke Chelsea interessert i å selge.

Artikkelen fortsetter under bildet.

BENKESLITER: Ryan Bertrand får ikke spille mye i Chelsea. (Foto: Larry French/Ap)
BENKESLITER: Ryan Bertrand får ikke spille mye i Chelsea. (Foto: Larry French/Ap)

Men det kan kanskje endre seg dersom Mourinho får inn en annen venstreback. Ifølge Daily Mail vurderer nå portugiseren å hente sin landsmann Fabio Coentrao på lån fra Real Madrid i januar. Andre venstrebacker som skal være i Chelseas søkelys er Southamptons Luke Shaw og Sevilla-backen Alberto Moreno.

Les også: Arsenal-spiller lover å legge vekk saksen
Les også: Ruud forlater OB etter sesongen

En annen forsvarsspiller som kan være på vei inn på Stamford Bridge er den italienske landslagsstopperen Andrea Ranocchia. 25-åringen har vært imponerende for Inter denne sesongen, men har vist liten vilje til å forlenge kontrakten sin med Nerazzurri. Ifølge Forza Italian Football så er Chelsea, AC Milan og Juventus interessert i å hente ham i januar.

Artikkelen fortsetter under bildet.

I FORM: Andrea Ranocchia har vært veldig god for Inter denne sesongen. (Foto: OLIVIER MORIN/Afp)
I FORM: Andrea Ranocchia har vært veldig god for Inter denne sesongen. (Foto: OLIVIER MORIN/Afp)

Har du hatt suksess med noe, så er det lett for å bruke samme oppskrift igjen. Ingen vil argumentere for at Newcastle dummet seg ut da de hentet en ung Tim Krul fra Nederland. Nå er Krul en av verdens beste keepere og på ønskelisten til flere storklubber. Nå planlegger The Magpies litt for fremtiden og vurderer å legge inn et bud på FC Doordrechts Warner Hahn, skriver Metro. 21-åringen vokter for tiden målet til Nederlands U21-landslag.

Les også: Nok en spiller med gull etter at han forlot Arsenal
Les også: Tidligere Premier League-spiller pågrepet for kampfiksing

West Ham-manager Sam Allardyce har etter hvert innsett at han har en spisskrise når han må bruke spillere som Carlton Cole og Mladen Petric på topp. Den siste tiden har også midtbanespilleren Kevin Nolan tatt sine økter som spiss. Nå skal han ha satt ned en liste med 20 spisser han vil prøve seg på i januar. Et av navnene på den listen er André-Pierre Gignac. 27-åringen har scoret seks mål for Marseille denne sesongen. Det er bare tre færre enn alle West Ham-spillere har klart til sammen, skriver Daily Mirror.

Filip Djordjevic scorer også mål i Ligue 1. Serberen han scoret åtte mål for nyopprykkede Nantes så langt, og ble også lagt merke til da han scoret for Serbia mot Wales i høst. Nantes takket nei til 40 millioner for ham fra Lyon i sommer, men når det nå bare er et halvt år igjen av kontrakten til 26-åringen, så er de villig til å la ham gå. Daily Mirror skriver at Crystal Palace og Hull skal være interessert i Djordjevic.

MÅLFARLIG: Filip Djordjevic er en av Ligue 1s mest målfarlige spillere. (Foto: PASCAL POCHARD CASABIANCA/Afp)
MÅLFARLIG: Filip Djordjevic er en av Ligue 1s mest målfarlige spillere. (Foto: PASCAL POCHARD CASABIANCA/Afp)