Pål Buer har to av favorittene i V65 omgangen i Bergen i dag.  (Foto: hesteguiden.com)
Pål Buer har to av favorittene i V65 omgangen i Bergen i dag. (Foto: hesteguiden.com)

Jackpot i Bergen!

TV 2s andelslag vant over 85.000 kroner i går. I dag er det nær en halv million kroner i jackpot i V65-omgangen i Bergen. Sjekk torsdagens travtips her!

Det var andelslaget «Supersystem 2» som gikk inn med størst gevinst i går. Åtte stykker hadde kjøpt seg inn i kupongen for 499 kroner hver. Kupongen gikk inn med 76.390 kroner i gevinst og en utbetaling for hver av de åtte på 9.548 kroner!

I dag er det jackpot med 471.080 kroner som legges i sekserpotten i V65-omgangen på Bergen Travpark. Som vanlig når det er jackpot bør du krysse av for at du kun ønsker å spille V6. Da frasier du deg eventuelle premier for fem rette, men får dobbel utbetaling for seks rette. Det er sjeldent mye penger som utbetales for fem rette uansett, og jackpoten legges kun i sekserpotten.

Noen som har krysset av for at de vil spille V6 er TV 2s traveksperter som har lagt ut flere andelskuponger som du kan kjøpe en del av.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

En litt spesiell situasjon har oppstått i V65-1. 4 Alsaker Torres fikk åtte prosent av spillene sist da den ble nummer to og er nå ganske klar favoritt. 7 Loke Faks fikk 70 prosent av spillene i samme løp og er nå bare spilt 15 prosent. Det er helt radikalt snudd på hodet dem i mellom. Hovedårsaken er kuskebyttet på Alsaker Torres som nå får Bergens beste kusk i sulkyen. I tillegg har den et bedre spor. Kan gå rett til tet og er et opplagt førstevalg. Men har ikke vært så glitrende god at den garantert går inn til seier. Loke Faks er underspilt. Galopperte sist, men var bare seks tideler i mål bak Alsaker Torres. 8 Solbakkens Knut har et riktig løp på papiret, men står i et dårlig spor. 1 Næskvikk kommer ut etter pause og er god nok til å vinne. 3 Solbakken Spikern kan også nevnes.

Seiersmaskinen 2 M. T. Heliconia kommer ut i V65-2. Den vant suverent fra tet sist. Har vunnet seks av åtte løp i år. Tapte nest sist da den ble slått av 9 Staro Extra Bonus, men det tapet får kusken ta på sin kappe. Her står den i spor to på voltestart som ikke er optimalt. 7 Shakira D. K. blir kraftig kuskeforsterket og har gått bra løp i Bergen. Møter litt bedre hester denne gangen. 6 Cash Point har et fint løp på papiret. Kan få teten.

Jeg har ganske stor tro på 4 Komnes Brazze i V65-3. Det er en kapabel fireåring som er mye bedre enn hva de siste resultatene tilsier. Nest sist spurtet den bra etter en for sen åpning mot gode hester og sist galopperte den først fra start og ble forstyrret i ny galopp inn i siste sving. Fra spor fire har den mulighet til å få teten. Får den teten ser det ut som en vinner. En frekk bankerkandidat. En luring i mot er 2 Espeset Oda, mens man bør holde seg unna 13 Starelv Odin.

Pål Buer er Forus-trener, men har med seg to store favoritter her i dag. Den første kommer ut i V65-4 i form av 3 Inchgower Level. Det er en bra hest som var ute i et tøft stayerløp i V75 sist. Der ble den hindret ut mot oppløpet og fikk ikke kjørt for fullt. Møter mye enklere motstand her og har en meget god vinnersjanse. Hesten den først og fremst konkurrerer mot er 15 Touch of Caviar som kommer ut etter litt pause i ny regi. Er ganske rask fra start og har en offensiv kusk. Av de øvrige er 9 Maldini di Quattro ute i riktig selskap med en bra kusk.

Pål Buers andre favoritt for dagen er 4 Pasha i V65-5. Den raker opp seiere. Det er en flott hest som ikke viser mange svakhetstegn. Er veldig startrask og normalt sett kommer den seg til tet. Derfra er det vanskelig å se hvordan den kan tape dette løpet. Men både 2 Sioux D’aunou og 3 W. J. Anker N’or er veldig startraske. Hvis Pasha blir møtt i mot og havner i dødens kan den fortsatt vinne, men det åpnes opp mer. Da kan 5 I. D. Gann vinne også i tillegg til 1 Perhaps Dalimo og 9 Tattoo Widow.

To hester skiller seg litt ut på papiret i V65-6. 10 Vertigo Prins har et billig løp og 6 Trygfaks som er tilbake i Bergen. Vertigo Prins har vært ute hardere enn hva den er her og sprint er ingen ulempe. Det som taler litt i mot er at den har ryggen på noen dårlige hester. Et greit førstevalg. Trygfaks er en veldig god hest på sitt beste så hvis den er i form etter litt pause kan den bli farlig. For at øvrige skal vinne må Vertigo Prins ha uflaks med posisjonen og Trygfaks må være ute av form. 2 Kandidaten slo faktisk Vertigo Prins nest sist, men da sto den 20 meter foran. Nå står de likt. 11 Gjerde Åsar er skrellen hvis formen er ok.

Lykke til med eventuelle spill!

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER