Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
rekdal
rekdal
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
rekdal_sumo
rekdal_sumo
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)

Her er Rekdals oddstips

Rekdal satser på en trippel bestående av fotball og ishockey til knappe 6 i odds torsdag.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen.

Juventus vant med to mål mot FC København og Benfica slo Anderlecht etter et sent mål. Da manglet Rekdal bare Pittsburgh for å få inn trippelen sin til 4,90 i odds i går. De gikk fra 1-4 til 5-5, men tross en kanonade mot Torontos mål de siste ti minuttene ble det 5-5 etter ordinær tid og nok en gang bare nesten for Rekdal.

I dag kjører han på med to kamper fra Europa League og en ny NHL-kamp.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Odessa - Zagreb (Europa League gr. B) H: 1,65 U: 3,40 B: 4,25

Odessa ligger på tredjeplass i gruppa med 1-1-2 hvor de har tapt begge hjemmekampene for lagene foran dem på tabellen (Ludogorets og PSV) uten å score. I serien har de 6-2-0 hjemme. Zagreb ligger sist med 0-1-3 og 0-0-2 på bortebane mot de samme to topplagene. I serien har de 3-3-2 borte. Odessa vant bortekampen mot Zagreb 2-1 etter å ha havnet under 1-0 like før pause. Av disse er det kun hjemmelaget som kan avansere til sluttspillet selv om det ikke ser spesielt bra ut. Med seier her vil de gå á poeng med PSV som de også møter i Eindhoven i siste runde. PSV spiller borte mot Ludogorets i dag. Hjemmelaget med kun Santana på skadelisten. Gjestene sparer en haug av spillere til denne kampen og tar bare med seg 18 spillere inkludert tre keepere. Toppscorer Fernandes (a) er én av dem. Selv om Oddessa møter Shaktar på tirsdag er det ventet at de stiller mannsterke. Zagreb har på ni forsøk aldri slått et ukrainsk lag (0-2-7) og Rekdal tror tallet øket til åtte tap etter dagens kamp.

Lyon - Real Betis (Europa League gr. I) H: 1,90 U: 3,15 B: 3,40

Lyon er ikke bedre enn nr. 7 i Frankrike. De vant to på rad før de skuffet hjemmefansen og med 1-1 hjemme mot Valenciennes i helgen. I gruppespillet her ligger de med 1-3-0 godt an. De slo Rijeka 1-0 her før bortekampen mot samme lag. A Lopes (k) er ute fortsatt, men førstevalg Vercoutre er nylig friskmeldt. Dabo (f), som fyller 27 år i dag, og Ghezzal (m) er også skadet, men trener Rémi Garde stiller her med en solid tropp. Real Betis leder gruppen med 2-2-0. Vitória de Guimarães er slått med 1-0 to ganger. Hjemme i Spania sliter gjestene kraftig. Bare ett poeng er spilt inn på de sju siste kampene, og i helgen gikk de på et stygt 0-4-tap i derbyet borte mot Sevilla. Mye av fokuset rettes nå mot helgens kamp mot Rayo Vallecano. Trener Pepe Mel kan leve farlig uten seier i den, og i dette oppgjøret er han uten Amaya (f), Perquis (f), Juan Carlos (m), Vadillo (m), Molina (a), Braian Rodríguez (a) og Rubén Castro (a). Lyon må ha gode muligheter til seier i denne og Norsk Tippings konkurransedyktig 1,90 for H spilles av Rekdal.

Nashville Predators - Edmonton Oilers (NHL) H: 1,90 U: 3,70 B: 2,85

Nashville slo Columbus Blue Jackets hele 4-0 i natt og det var lagets femte seier på de siste seks kampene. Har 7-0-5 i november, men ni av disse var på borteis. Hjemme i «Music City» har de 5-2-3. Har 11-1-2 når de har scoret først og 9-0-1 når de leder etter første periode så et tidlig mål er viktig. Og med rekka med Cullen, Smith og Spalling er det mulig. De har produsert ni mål og 11 assist siden 7-2-seieren over Blackhawaks 16. november. Hornqvist (f), Forsberg (f) spilte ikke onsdag. Rinne (k) er definitivt ute her. Oilers tapte 1-5 for Blackhawks mandag. Har 3-1-7 i november, men 3-0-1 på de fire siste. Har 3-3-8 borte inkludert seieren mot Flames sist. Bryzgalov får debuten sin fra start mellom stengene her. Larsen (b) er tilbake i trening etter skade for gjestene, ellers skadefritt. Tre ganger har Oilers gått fra seier til fem strake tap. De vant sist og Rekdal tror at de i hvert fall taper her.

Dermed ser Rekdals oddskupong slik ut:

Odessa - Zagreb H 1,65

Lyon - Real Betis H 1,90

Nashville Predators - Edmonton Oilers H 1,90

Totalodds: 5,96

Innleveringsfrist: Klokken 18:55

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!