VAR IKKE SEG SELV: Samir Nasri var ikke seg selv under Roberto Mancinis ledelse forrige sesong. (Foto: IAN KINGTON/Afp)
VAR IKKE SEG SELV: Samir Nasri var ikke seg selv under Roberto Mancinis ledelse forrige sesong. (Foto: IAN KINGTON/Afp)

Nasri var ikke seg selv under Roberto Mancini

Den franske midtbanestjernen måtte ta et oppgjør med seg selv i sommer.

Se Premier League fra lørdag klokken 13.00 på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no!

Manchester Citys midtbanespiller Samir Nasri hadde en tung 2012/13-sesong, og klarte aldri å nå de høydene som gjorde ham til en av Premier Leagues mest ettertraktede spillere i Arsenal-drakten.

Nå innrømmer han overfor The Telegraph at han slet så mye at han sluttet å snakket med alle - inkludert sine egne foreldre.

Les også: Se vår analyse av komplette Sergio Agüero

Franskmannen sier at han måtte ta et oppgjør med seg selv i sommer, blant annet etter at tidligere manager Roberto Mancini spøkte om at han følte for å slå ham grunnet ustabil form.

– Alt han sa var vanskelig for meg å akseptere. Det var ikke hans skyld. Det var min, for jeg var ikke på et bra sted.

– Jeg var ikke meg selv. Det var en tøff sesong. Etter EM og en feide med franske journalister snakket jeg ikke med noen på flere måneder, sier Nasri.

Les også: Dzeko herjet da Nasri så rødt (Desember 2012)

Artikkelen fortsetter under bildet!

MYE Å TENKE PÅ: Roberto Mancinis taktikkprat var ikke alt Samir Nasri hadde å tenke på forrige sesong. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)
MYE Å TENKE PÅ: Roberto Mancinis taktikkprat var ikke alt Samir Nasri hadde å tenke på forrige sesong. (Foto: Stephen Pond/Pa Photos)

Snakket ikke engang med foreldrene
Men mannen som for drøyt to år siden kostet de lyseblå over 200 millioner kroner i overgangssum, sier at det ikke bare var media som ikke fikk høre fra ham. Også foreldrene ble fullstendig isolert.

– På den tiden snakket jeg ikke med dem. Jeg ville ikke snakke eller forklare meg. Jeg ville ikke snakke om situasjonen fordi den var så vanskelig og det var inni meg.

– Så da bruker du tiden på å tenke. Noen ganger når du gjør feil så vil du ikke innrømme det, og det var min største tabbe. Det å holde ting for deg selv er aldri bra. Så jeg snakket med folk jeg elsker og bestemte meg for å smile og være lykkelig og gjøre det jeg gjør best - spille fotball, sier franskmannen.

Jeg ville ikke snakke eller forklare meg. Jeg ville ikke snakke om situasjonen fordi den var så vanskelig.

Nå smiler han igjen, både på og utenfor banen. Onsdag var han blant de mest sentrale spillerne da City sikret seg avansement i Mesterligaen, og de siste (spesielt hjemme)kampene har han også regjert i Premier League.

Les også: Adams om Premier League-utfallet: – Troféet kommer til London

Er Nasri tilbake i formen som gjorde ham til en av Premier Leagues beste? Hvor viktig er han for City? Ta diskusjonen her!