Ibrahimovic likegyldig til gullballen

Zlatan Ibrahimovic bryr seg ikke stort om den kommende utdelingen av gullballen for 2013. – Jeg trenger ikke den for å vite at jeg er best, sier svensken.

Paris Saint-Germain-spissen har vært i svært god form den siste tiden og er sammen med Cristiano Ronaldo toppscorer i mesterligaen etter fem kamper. Til tross for det, er Ronaldo en større favoritt til å få gullballen i januar.

– Jeg trenger ikke å få gullballen for å vite at jeg er den beste. Det betyr mye mer for andre spillere å få den prisen, sa Ibrahimovic etter onsdagens seier over Olympiakos i mesterligaen.

I sin 100. mesterligakamp onsdag scoret han sitt 39. mål i turneringen. Han har også markert seg med solid spill for det svenske landslaget, som tidligere denne måneden tapte 2-4 sammenlagt for Ronaldos Portugal i omspillet til Brasil-VM.

Tross de gode prestasjonene fra den frittalende svensken, er Ronaldo, Lionel Messi og Franck Ribéry hetere kandidater til gullballen.

Ibrahimovic spilte også en meget sentral rolle i det franske laget da de vant Ligue 1 forrige sesong. Så langt denne sesongen har ikke PSG tapt i hjemlig serie og luken ned til Lille på 2.-plass er fire poeng. Søndag får hovedstadsklubben en tøff oppgave når Lyon venter. (©NTB)