Thai Armani i V65 4 er én av to favoritter til å vinne løpet. (Foto: hesteguiden.com)
Thai Armani i V65 4 er én av to favoritter til å vinne løpet. (Foto: hesteguiden.com)

Bankerfri V65-omgang på Bjerke

I går vant TV 2s andelslag rett under 50.000 kroner i går. Her er onsdagens travtips!

To av andelslagene til TV 2 i går gikk inn med et pent overskudd. Både «Gevinstlag 2» og «Mini 4» i V4-omgangen i Åby gikk inn med 23.135 kroner hver. Fire stykker kjøpte seg inn i hver av disse og betalte henholdsvis 399 og 199 kroner for andelen. Alle åtte kunne dermed innkassere 5.783 kroner hver!

Det er ingen klare bankere på Bjerkebanen i dag. I tillegg avslutter man med to veldig åpne løp. Det igjen åpner jo for potensielle store utbetalinger. TV 2s traveksperter har som vanlig lagt ut en rekke andelskuponger du kan kjøpe en del av.

BESØK TV 2S ANDELSTORG HER!

Dersom du heller vil levere en kupong på egenhånd kan du ta utgangspunkt i kupongen under. Med den kan du både legge til og fjerne hester som du måtte ønske. For å hjelpe deg med hvilke hester du burde ha med på kupongen, har travekspert Morten Rustad analysert løpene på denne måten:

Her er TV 2s ekspertkupong:

V65-1: 5 Voje Spika har et veldig fint løp på papiret. Den har vist bra form og står 20 meter bedre inne i forhold til flere hester. Er et opplagt førstevalg. 11 Hålands Liz er et greit andrevalg selv om den er 20 meter hardere ute i forhold til Voje Spika de de sist møttes. Travet et fryktelig sterkt løp på Sørlandet sist i knallhardt selskap. 7 Voie Eldina var dårlig på Forus sis, men har gått bra ellers. 6 Odin Stjerna er kraftig underspilt, mens 7 Jentungen er kraftig overspilt.

V65-2: Fire hester skiller seg klart ut her. 2 Cherry Va Bene er rask nok til å ta teten og har vist fin form i det siste. 6 Fux Pride har også vist fin form. Er en av hestene som må prøve seg fra start her. 5 Nozzler er på gang. 8 Thai Merlot er objektet i løpet. Den hadde krefter igjen i knallhardt løp nest sist og galopperte i stengt posisjon på oppløpet sist etter å ha blitt passivt kjørt. En av disse fire vinner nok med Cherry Va Bene som favoritt.

V65-3: 2 Defi Butterfly er en god sprinter i veldig fin form. Nest sist galopperte den under press i første sving, men gikk bra etter galoppen. Sist vant den oppskriftsmessig fra tet. Er rask fra start, har perfekt posisjon og kommer den seg til tet er det helt klart favoritten. Men det er et veldig åpent løp om den ikke vinner. 9 Hot Babe debuterer på sprint og kan få et fint løp. Særlig én hest er lite spilt. J. C. Amber er faktisk sistevalget var tam sist, men det var det første løpet på en måned. Har vist fin form og er helt bortglemt. Se også opp for 4 Sassy Lane. Men et veldig åpent løp bak favoritten.

V65-4: 6 Thai Armani gjør en spennende start i regi av Frode Hamre for første gang. Har ikke startet siden kriteriekvalifiseringen hvor den var ganske dårlig. Møter mye enklere lag og har ok posisjon. Litt usikker form er det, men er en opplagt seierskandidat. En annen seierskandidat er 4 Gigant Invalley. Er i fin utvikling. Avsluttet bra på Biri nest sist suste den til tet i Drammen hvor den vant klart. Blir kuskeforsterket. Det som trekker litt ned er posisjonen. Det står nok mellom disse to med 9 Don Clerk som outsider.

V65-5: Et vanskelig og åpent løp. Finnes ingen berettiget favoritt her. 5 Tristar Merci avsluttet bra nest sist og ble hindret i hardt selskap sist. 2 General Ideal har vært dårlig i sine siste to starter, men det har vært i langt hardere lag enn hva den møter her. 3 Mister Pepper er nok den raskeste hesten fra start, men var ikke god fra tet på Jarlsberg sist. Blir ikke lettere her. 4 Fifty Cent er undervurdert i dette løpet. 9 I’m Ken har fin posisjon, men møter hardere motstand enn hva den er vant med. Her er det bare å gardere så bredt som mulig.

V65-6: Et nytt åpent løp. 3 Nordby Ask får Tom Erik Solberg tilbake i sulkyen som er en klar fordel. Galopperte i første sving sist. Har vært ganske god, men det er galoppfare for den. Er ikke et stødig kort. 11 Viking Faks feilet fra start sist, men har vært god. I samme løp feilet også 6 Høiby Gullet. Ingen av disse hestene er til å stole på. 8 Tele Viking er i kjempeform, 7 Striks kan vinne med smygeløp, 1 Eldevill er i ganske bra form og 5 Hasse er ikke så verst. Også her må man gardere så mye som mulig.

Lykke til med eventuelle spill!

TIPP PÅ LAG MED TV 2S TRAVEKSPERTER