rekdal
rekdal
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal. (Foto: TV 2)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2.  (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
Kjetil Rekdal tipper på Oddsen for TV 2. (Foto: Jon Olav Nesvold/NTB Scanpix)
rekdal_sumo
rekdal_sumo
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)
Rekdal tipper tre hjemmeseire i Ligue 2 (Foto: Teigen, Trond Reidar/NTB scanpix)

Rekdal spår stortap for Solbakken

FC København har en fryktelig vanskelig bortekamp mot Juventus i Champions League. Kjetil Rekdal tror italienerne vinner stort. Her er Rekdals oddstips onsdag.

Kjetil Rekdal leverer hver dag en oddskupong på vegne av TV 2. Hva han tipper på kan du til enhver tid se på ODDSPROGRAMMET (litt ned på siden til høyre). Her får du også ekspertvurderingene til Jon Einar Birkevold som har analysert de viktigste kampene på oddskupongen. Det er hans omtale av kampene som er brukt under.

To kamper fra Champions League og én kamp i NHL er på Kjetil Rekdals oddskupong i dag.

LEVÉR KUPONGEN HER!

Juventus - FC København (Champions League gr. B)(0-1) H: 1,40 U: 4,15 B: 4,45

Juventus har med 13-1-1 overtatt serieledelsen i Italia. I helgen vant de 2-0 borte over Livorno, i det som var lagets femte seier på rad uten baklengsmål. I denne turneringen ser det med 0-3-1 langt fra like lyst ut, men de vil med seier her kunne være nr. 2 før gruppespillet avsluttes borte mot Galatasaray. Trener Antonio Conte er uten blant andre Barzagli (f) og Lichtsteiner (f). FC København fortsetter fremgangen i Danmark under Ståle Solbakkens ledelse. Søndag slo de Viborg 4-1. I CL er gjestene med 1-1-2 à poeng med toer Galatasaray, som de slo 1-0 hjemme i forrige kamp. Hadde de vunnet 2-0 i den ville de vært nr. 2. I kveld er bortelaget uten Braaten (a). Gislasson (f) og Vetokele (a) er begge ikke helt i orden. Rekdal tror italienerne vinner med minst to mål i denne kampen.

Anderlecht - Benfica (Champions League gr. C) H: 3,35 U: 3,20 B: 2,00

Anderlecht tok sitt første poeng med 1-1 borte mot Paris Saint-Germain. De kan i syltynn teori ta andreplassen i gruppen. I det omvendte oppgjøret røk vertene 0-2, og hjemme har de tapt 0-3 for Olympiakos og 0-5 for Paris Saint-Germain. Tallene i den belgiske serien viser 10-1-5. I helgen tapte de som klare favoritter 1-2 borte for Charleroi. Matías Suárez (a) er fortsatt skadet, men for øvrig ser det riktig bra ut med mannskapet til John van den Brom. Benfica har vunnet fire på rad i Portugal, sist med 1-0 hjemme over Braga, og avstanden opp til ledende Porto er redusert fra fem til ett poeng. I CL har de med 1-1-2 tre poeng opp til toer Olympiakos, som de har spilt 1-1 hjemme mot og tapt 0-1 borte for. Selv med seier i dag og hjemme mot Paris-Saint Germain i siste kamp kan de ende på tredjeplass. Gjestene er uten svært viktige Cardozo (a). Fremover savnes også fremdeles Sulejmani (a). Rekdal tror på borteseier til konkurransedyktig odds fra Norsk Tipping.

Pittsburgh Penguins - Toronto Maple Leafs (NHL) H: 1,75 U: 3,75 B: 3,20

Møtes for andre gang på en måned. I Toronto sist vant Maple Leafs 4-1. Penguins tapte 3-4 borte for Bruins etter forlengning sist, men Sidney Crosby utlignet til 3-3 med 0,3 sekunder igjen av kampen så det føltes nok som en liten seier likevel. Er 6-1-5 i november, men har fem seire på de siste seks kampene hjemme. Bennett (f), Martin (b). Glass (f), Vokun (k), Scuderi (b) og Kobasew (f) er alle skadet. Maple Leafs ble knust 0-6 av Blue Jackets borte sist. Laget har 2-3-5 i november, men har fire strake bortetap. Tre av lagets fem borteseire denne sesongen har kommet i Canada. Sist gang de vant i USA var i den andre og tredje bortekampen og det begynner å bli lenge siden. Fikk viktige Lupul (f) skadet sist og har også Bolland (c) ute. Rekdal tror på seier til pingvinene fra Pittsburgh.

Dermed ser Rekdals oddskupong slik ut:

Juventus - FC København (0-1) H 1,40

Anderlecht - Benfica B 2,00

Pittsburgh Penguins - Toronto Maple Leafs H 1,75

Totalodds: 4,90

Innleveringsfrist: Klokken 20:40

LEVÉR KUPONGEN HER!

Få gratis kortleser her

Lykke til!