Bayer Leverkusene Stefan Kießling. (Foto: Frank Augstein/Ap)
Bayer Leverkusene Stefan Kießling. (Foto: Frank Augstein/Ap)
tippesaken_header
tippesaken_header

Manchester United kan tape toppkampen

Gjestene stiller noe svekket på BayArena

Det ble dobbeltreff til 2,93 i odds i går. I tillegg ble det uavgjort i to av de tre SHL-kampene. De som fulgte rådet om å spille disse som single fikk tilbake over 2,50 ganger innsatser. De som brukte de i dobler kan kvittere ut 4,81 ganger innsatsen. Det var ikke langt unna uavgjort i den tredje heller, men MODO vant sin kamp etter å ha scoret to mål i løpet av de siste tre knappe minuttene

Øvrige omtalte objekter finner man på oddsprogrammet

Her er dagens utvalgte:

Bayer 04 Leverkusen - Manchester United H: 2,30 U: 3,25 B: 2,75

Totalodds: 2,30

Innleveringsfrist: 20:40

Klikk på lenken under for å levere spillet med 100 kroner i innsats (Du blir videresendt til Norsk Tippings side. Der kan du, hvis ønskelig, endre innsats, legge til eller fjerne spilleobjekter.)

Lever spillet her

Bayer 04 Leverkusen - Manchester United H: 2,30 U: 3,25 B: 2,75

Bayer Leverkusen overtok andreplassen i Tyskland med 1-0-seier borte over Hertha Berlin lørdag. I denne CL-gruppen er de med 2-1-1 på andreplass. De tapte 2-4 borte for dagens motstander i første kamp. Siden har de vunnet 2-1 hjemme over Real Sociedad, 4-0 hjemme over Shakhtar Donetsk og spilt 0-0 borte mot samme lag. Vingen Sam ble tidlig skadd i helgens kamp, og ikke med i denne. Reinartz (m) er nå friskmeldt, og totalt ser det bra ut med mannskapet til Sami Hypiää. Manchester United topper med 2-2-0. Borte har de spilt 1-1 i Donetsk og 0-0 mot Real Sociedad. Nest sist ble det 1-0-seier hjemme over Real Sociedad. I Premier League ligger gjestene på sjetteplass. Etter tre strake gevinster ble det 2-2 i Cardiff søndag. Vidic (f), Carrick (m) og van Persie (a) er ute igjen. Jones (f) er tilbake, men Fellaini (m) er suspendert. United vil sikkert være tilfredse med ett poeng, men de er noe svekket. Leverkusen får tips og innsatser til konkurransedyktige 2,30 i odds.

Få gratis kortleser her