UPOPULÆR: Nicklas Bendtner er ikke den mest populære blant naboene sine. (Foto: Alastair Grant/Ap)
UPOPULÆR: Nicklas Bendtner er ikke den mest populære blant naboene sine. (Foto: Alastair Grant/Ap)

Naboer om Nicklas Bendtner: – Hold kjeft, ellers voldtar jeg konen din

Det var meldingen en av Nicklas Bendtners naboer fikk da han prøvde å stoppe dansken og vennene hans fra å sparke inn en dør.

Det var natt til søndag at Nicklas Bendtner og noen venner gikk løs på døren inn til treningssenteret i boligkomplekset han bor i.

De prøvde flere ganger å sparke inn døren, og i tillegg ble et vindu knust.

Hevdet at han ville svømme
Bråkmakerne vekket naboene, og Bendtner ble mandag hentet av politiet.

– Lørdag kveld gikk jeg ut med familie og venner etter seieren over Southampton. Etter middag ønsket vi å bade litt på treningssenteret, så vi byttet til shorts og tok med oss noen håndkleder. Da vi ankom treningssenteret så brukte jeg nøkkelkortet mitt til å endre fra rødt (låst) til grønt (åpent), men døren forble stengt. Vi trodde døren sto fast, så vi prøvde å åpne den og det førte til noen skader. Jeg beklager for å ha plaget naboene mine og har betalt for skadene. Vi har ikke ødelagt noe annet i bygningen. Saken er henlagt av politiet og fokuset mitt er nå på kveldens kamp, skrev Bendtner på Instagram tirsdag.

Men på overvåkningsbildene er det en dresskledd Bendtner, som tok løpefart og prøvde å sparke inn døren.

Les også: Arsenal-spiller arrestert

Nå forteller en av naboene at gjengen til Bendtner også ringte på døren deres. Mannen hennes åpnet vinduet og spurte hva de ville. Da fikk de følgende svar:

– Hold kjeft, ellers voldtar jeg konen din, ropte de.

Vil ha Bendtner kastet ut
Kvinnen, som ønsker å være anonym, kunne ikke si sikkert hvem som ropte, men at det var en mann med utenlandsk aksent.

– Dette har virkelig skremt meg. Min mann jobber kveldsskift. Hadde ikke han allerede vært hjemme, så ville jeg åpnet døren og trodd det var ham. Hva ville de gjort hvis jeg slapp dem inn? Ville de kommet inn i leiligheten min? Mannen hadde utenlandsk aksent, men jeg kan ikke si hvem av dem det var. Det er helt mørkt om natten. Jeg var sjokkert og har ikke vært meg selv siden, forteller hun til The Sun.

Da Bendtner ble konfrontert med påstanden, så avviste han det hele.

– Og det skal ha noe med meg å gjøre? Jeg tror ikke det, sier han.

En annen nabo, 65 år gamle Stuart Stepsky, ler av Bendtners beklagelse på Instagram.

– Det er latterlig. Bassenget stenger klokken 20 i helgene. Han har bodd her i fem år. Tror du han skulle svømme klokken ett om natten og ble overrasket over å møte en låst dør? Jeg vil ha ham ut av bygningen, og jeg vil gjøre mine synspunkt helt klare for huseier, sier Stepsky.